· · Коментари: 0

Ана Рајковић се поново огласила поводом афере у Катару: Истакла је да верује у КАРМУ

Ана Рајковић окружена најмилијма

1673258079_ana-rajkovic.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - рајковиц__ана

Ана Рајковић се поново огласила поводом афере коју су јој сместиле другарице док је наша репрезентација играла у Карару. Испод фотографије са Предрагом Рајковићем и синовима писало је:

"Карма је када други руше твоје зидове, па касније исти падну на њих“, написала је Рајковићева.

Прочитајте још: Упознала га је кад је имала 18 година и био је 14 година старији од ње: Ово је бивши муж Неде Украден

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - рајковиц__ана

Ана Рајковић је раније коментарисала аферу и истакла да да ће она људима који су јој то учинили додатии шлаг на торту.

- То су коментарисали светски медији. Ја немам шта да додам. Момци су све рекли. Они су чак поменули и те момке које ја и не познајем, али клупко се размотало. То је све смешно коментарисати, јер се ништа није ни десило. Није било апсолутно ниједног доказа да се о тако нечему прича и да се ствара негативна слика о репрезентацији, али и жени која је мајка. То је све ружно, али пошто је тамо било веома много Срба, кад сам дошла на стадион, сви наши навијачи и људи су ми прилазили с речима подршке. И они су сви били разочарани, јер се ово дешава први пут, да седма сила брани нашу репрезентацију, али и мене, и захвална сам им на томе, док су на Твитеру многи лажни профили, за кога се сада зна ко стоји иза њих, правили лажну аферу која се није ни десила - рекла је Ана за "Курир".

Ана је рекла и да цели случај прати полиција.

- Наравно. Тако сам најлакше и открила о коме се заправо ради. Њима ће се сад бавити полиција, а ја ћу на крају додати шлаг на торту.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.