Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Рајковић ставила ТАЧКУ на гласине: Трачеве о њој прошириле ПРИЈАТЕЉИЦЕ - "Сада ме моле да ћутим"

Жена голмана Предрага Рајковића проговорила о гласинама које су о њој кружиле

1671024041_Foto-Printscreen-Instagram-rajkovic__ana.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - рајковиц__ана
Oglas

Ана Рајковић је одлучила да се огласи, након трачева који су кружили о њој у последњих неколико недеља. Њу су повезивали са неким фудбалерима српске репрезентације, иако је већ неко време у браку са Предрагом Рајковићем.

 - Веома сам разочарана што је прича кренула од жена које сам сматрала блиским, а заправо су ме научила да ми поред таквих пријатељица, непријатељи нису потребни", објаснила је за Сторy. "Инстант пријатељства су врло лоши животни потези и сигурно их нећу поновити - каже Ана.

Прочитајте још: Милан Калинић о РОДИТЕЉСТВУ: Оштро осудио очеве који не виђају децу - "Који суд? Који закон? Ту нико не може да ти стане на пут"

Она сматра да је из свега овога извукла веома важну лекцију.

 - Ако ништа друго, оне нису успеле, а ја сам лекцију добро научила. Ову тврђаву је немогуће срушити.

Тврси да је сада исти људи који су покушали да је повреде моле да ћути, али Ана је рекла како она жели да свака истина изађе на видело.

 - Мислим да неке особе немају границу у измишљању и злоби према другим људима. Сада ме ти исти моле да ћутим и заборавим на све, али мој карактер ми то не дозвољава - желим да свака истина, као и лаж, изађу на површину - најављује Предрагова жена.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas