Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Станић открила која ТРАУМА је обележила њен живот

Певачица проговорила о непријатној ситуацију коју је доживела

1657779486_ana-stanic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Слабо ћете од Ане Станић чути детаље из њеног приватног живота. Врло обазриво она интиму дели с медијима и јавношћу, ипак повремено догоди јој се да открије нешто више од онога што се од ње очекује и тако неким појединостима из прошлости шокира публику и фанове.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша у никад изазовнијем издању: Певачица истакла заносну фигуру у минијатурном бикинију (ФОТО)

То се догодило и током емитовања једне емисије Јавног сервиса у ком се присетила 90-их година, одрастања у блоковима, изласцима али и једног трауматичног искуства из вечерњег провода. Она је наиме, испричала како је тих година, када је имала свега 16,17 година било неминовно да среће људе са оне стране закона, те да је један близак сусрет претио да се заврши лоше, али да га је она на сву срећу окончала у своју корист. 

- Тих 90-их година у блоковима сваки улаз имао је свог криминалца. Дечко из мог одељења који ми је био најбољи друг, ођедном је и он постао криминалац. Сваког дана је на путу од школе до куће могао неко да те заустави и да ти каже:  " Мала ајде да те возим кући!" и да не знаш како ће се то завршити. Већ од 13/14 сам морала да развијем то сналажење и инстинкт за преживљавањем. И начин комуникације са тим опасним момцима који је врло специфичан. Не смеш да покажеш ни превелики страх ни да будеш превише уображена, да се фемкаш, већ да будеш ортак, да их гледаш у очи и тако избегнеш невоље - почела је причу Ана, па додала:

- Било је све и увек на граници. Некада сам се из проблема извлачила и лажући. Једном ми је један опасан криминалац у ноћном клубу послао пиће, што је подразумевало - ајде да те возим кући. То је била шифра... да не причам шта се дешава када уђеш у његова кола и сећам се да сам се тада сетила да знам ко је његова сестра и са њим започела конверзацију као да смо супер другарице, онако све наивно. Видела сам како се њему мења израз лица и како размишља: "Добро ајде мало је глупо да сестрину другарицу напаствујем". Прошло ми је то да то вече одем сама кући али сам после чула да је по блоку разгласио да сам надрљала када ме буде нашао - изјавила је она.

Прочитајте још: Ово је песма које се Цеца Ражнатовић највише стиди у каријери (ВИДЕО/ТЕКСТ ПЕСМЕ)

Траума из детињства Ане Станић и ситуација која је претила да се заврши лоше на крају је позитивно окончана, а певачица је захвална што је то време безакоња завршено те њен син данас у миру може да одраста.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas