· · Komentari: 0

Ovo je pesma koje se Ceca Ražnatović najviše stidi u karijeri (VIDEO/TEKST PESME)

Jednu pesmu folk zvezda nikako ne voli da peva

1657606610_ceca.jpg
Foto: Ataimages

Ceca Ražnatović jedna je od naših najpopularnijih pevačica, koja je na muzičkoj sceni više od 30 godina. Iza sebe ima nebrojano hitova, ali postoje i oni koje baš i ne voli da peva.

Pročitajte još: To može samo BRENA! Najveća balkanska zvezda otišla na odmor U VELIKOM STILU (FOTO)

Naime, iako su veliki hitovi kod publike, Ceca nikada nije krila da postoje i one pesme, koje na svojim koncertima ili nastupima ne želi da peva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Kako se navodi, pesma koje se naša najveća folk zvezda stidi je "Greška", koja se nalazi na albumu "Cvetak zanovetak", koji je snimila kada je imala samo 16 godina.

 

@ninamusicsong Ceca - Greška @danijela362 #ceca #greska #muzika #foryoupage #foryou #fyp #fypシ ♬ original sound - 🌸LOVEMUSIC🌸

TEKST PESME GREŠKA:

Nisam kao druga deca
ja sam pala sa meseca
ceo svet za mene brine
bake, ujne, tetke, strine
svi zele da budem dama
a ja hodam na rukama

Ref.
Mama mi se tuzno smeska
tata kaze to je greska
trebala sam musko biti
da se otac sinom dici

Gledano sa njine tacke
ja sve radim naopacke
hocu disko, necu skolu
pijem samo kokakolu
volim klompe, mrzim stikle
ne silazim sa bicikle

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.