· · Komentari: 0

Ana Stanić otkrila koja TRAUMA je obeležila njen život

Pevačica progovorila o neprijatnoj situaciju koju je doživela

1657779486_ana-stanic.jpg
Foto: Ataimages

Slabo ćete od Ane Stanić čuti detalje iz njenog privatnog života. Vrlo obazrivo ona intimu deli s medijima i javnošću, ipak povremeno dogodi joj se da otkrije nešto više od onoga što se od nje očekuje i tako nekim pojedinostima iz prošlosti šokira publiku i fanove.

Pročitajte još: Jelena Karleuša u nikad izazovnijem izdanju: Pevačica istakla zanosnu figuru u minijaturnom bikiniju (FOTO)

To se dogodilo i tokom emitovanja jedne emisije Javnog servisa u kom se prisetila 90-ih godina, odrastanja u blokovima, izlascima ali i jednog traumatičnog iskustva iz večernjeg provoda. Ona je naime, ispričala kako je tih godina, kada je imala svega 16,17 godina bilo neminovno da sreće ljude sa one strane zakona, te da je jedan blizak susret pretio da se završi loše, ali da ga je ona na svu sreću okončala u svoju korist. 

- Tih 90-ih godina u blokovima svaki ulaz imao je svog kriminalca. Dečko iz mog odeljenja koji mi je bio najbolji drug, ođednom je i on postao kriminalac. Svakog dana je na putu od škole do kuće mogao neko da te zaustavi i da ti kaže:  " Mala ajde da te vozim kući!" i da ne znaš kako će se to završiti. Već od 13/14 sam morala da razvijem to snalaženje i instinkt za preživljavanjem. I način komunikacije sa tim opasnim momcima koji je vrlo specifičan. Ne smeš da pokažeš ni preveliki strah ni da budeš previše uobražena, da se femkaš, već da budeš ortak, da ih gledaš u oči i tako izbegneš nevolje - počela je priču Ana, pa dodala:

- Bilo je sve i uvek na granici. Nekada sam se iz problema izvlačila i lažući. Jednom mi je jedan opasan kriminalac u noćnom klubu poslao piće, što je podrazumevalo - ajde da te vozim kući. To je bila šifra... da ne pričam šta se dešava kada uđeš u njegova kola i sećam se da sam se tada setila da znam ko je njegova sestra i sa njim započela konverzaciju kao da smo super drugarice, onako sve naivno. Videla sam kako se njemu menja izraz lica i kako razmišlja: "Dobro ajde malo je glupo da sestrinu drugaricu napastvujem". Prošlo mi je to da to veče odem sama kući ali sam posle čula da je po bloku razglasio da sam nadrljala kada me bude našao - izjavila je ona.

Pročitajte još: Ovo je pesma koje se Ceca Ražnatović najviše stidi u karijeri (VIDEO/TEKST PESME)

Trauma iz detinjstva Ane Stanić i situacija koja je pretila da se završi loše na kraju je pozitivno okončana, a pevačica je zahvalna što je to vreme bezakonja završeno te njen sin danas u miru može da odrasta.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.