Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анастасија Ражнатовић проговорила о венчању са Гудељем: Ево какаву би венчаницу волела да има

Млада и атрактивна певачица први пут јавно проговорила о венчању

1668149789_anastasija.jpg
Фото: АТА имагес/М.В.
Oglas

Певачица Анастасија Ражнатовић је у разговору с другарицом први пут јавно поменула и потенцијално венчање с фудбалером Немањом Гудељом.

Прочитајте још: Даница Максимовић проговорила о првој сарадњи са сином: "Најсуровији је био према мени, ишла сам кући и плакала"

Она је у емисији "Цеца шоу" испричала како јој је хаљина коју је спремила за једну прославу била толико тешка, да за сигурно зна да данас-сутра треба да тражи што лаганију венчаницу.


- Овде сам до 20. и онда идем на Светско (првенство у фудбалу). Биће уживање. У последње време баш волим фудбал и једва чекам да одем - почела је она, па се присетила и одласка у Шпанију код изабраника.

- Први пут да сам мало упознала центар. Раније нисмо могли да напустимо периферију, Немања није могао - објашњавала је Ражнатовићева, након чега је њена пријатељица констатовала да је, знајући њих двоје, увек добар провод, ма где да се налазе.

Затим је најавила и Немањин долазак у Београд.

- Требало би да дође ускоро у Београд, због окупљања репрезентације. Једва чекам да одем у Катар - прокоментарисала је, па прогворила и о свадби.

Прочитајте још: Мислили су да је СКРИВЕНА КАМЕРА: Венчање Здравка Чолића крије детаље који су скривани од јавности

 

- Хаљина за „парти" је била прелепа, али изузетно тешка. Тада сам се нашалила са својим пријатељима да је ово проба за свадбу и да због искуства са овом хаљином нећу имати тешку венчаницу - казала је Анастасија па се и нашалила како се не зна ко би на ту свадбу више каснио, млада или младожења.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas