Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНА ЈЕ КУМА АНАСТАСИЈЕ РАЖНАТОВИЋ: Завршила је два факултета, бави се глумом, а деда јој је легендарни спортиста (ФОТО)

Певачица Анастасија Ражнатовић и фудбалер Немања Гудељ изговорили су судбоносно "да"

1692859245_Foto-Printscreen-Instagram-raznatovicanastasija.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - разнатовицанастасија
Oglas

Након веридбе на Ибици, сада су се у манастиру Рајинац надомак Београда венчали, а фотографију златних бурми ћерка Цеце Ражнатовић поделила је на свом Инстаграм профилу.

Тајној и интимној церемонији присуствовало је само 10 најближих људи.

Анастасија је за куму изабрала другарицу из детињства, глумицу Тару Милутиновић, док је Гудељу кумовао такође друг из детињства.

Тара Милутиновић је глумица, а многи су многи још пре него што се појавила на филмском платну говорили да је заиста много лепа и прогнозирали јој велику глумачку каријеру.

 

Ипак, оно што ретко ко зна јесте чињеница да је Тара унука легендарног фудбалера и тренера Велибора Боре Милутиновића. И не само то, ова лепотица је и наследница познатог телевизијског лица Драгане Милићевић, која ју је добила у браку са Урошем Милутиновићем. А са некадашњим фудбалером бивша водитељка има још једну ћерку Дариу.

О Тари се у домаћим медијима мало тога зна, а она је заиста неко ко заслужује сву нашу пажњу. Наиме, Тара је завршила чак, два факултета.

Прво је дипломирала на Економском факултету, а схвативши да је, ипак, глума оно у чему се највише проноалази, завршила је и Факултет савремене уметности у класи Виде Огњеновић.

- Прво сам завршила економију, волела сам је, али сам имала погрешну слику о томе како ће то да изгледа. Била сам јако млада, са непуних 17 година сам уписала факултет и видела сам себе као неку успешну жену. Када сам се запослила, била сам јако несрећна у канцеларији, осетила сам се као да сам побегла од себе - открила је једном приликом млада глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas