· · Komentari: 0

Mislili su da je SKRIVENA KAMERA: Venčanje Zdravka Čolića krije detalje koji su skrivani od javnosti

Pevač Zdravko Čolić godinama je u srećnom braku sa Aleksandrom sa kojom je dobio dve ćerke Unu i Laru

1668082078_ZdravkoColic16092005-6-.jpg
Foto: D. Misic

NJegovo venčanje krije zanimljive detalje koji nisu bili za javnost. Sa suprugom Aleksandrom je u braku preko dvadeset godina, zajedno su dobili dve ćerke Unu i Laru, ali venčanje Zdravka Čolića ostalo je nepoznanica, sve donedavno.

Pročitajte još: Voditeljka Slagalice MARIJA VELJKOVIĆ navodno TRUDNA: Da li Rastka Jankovića hvata panika?

Naime, pevač se u jednom intervjuu prisetio tog velikog dana a dok fotografije sa tajne ceremonije nisu dostupne, Zdravkovo sećanje na njegov svadbeni dan živo je kao i tokom tih trenutaka pa je opisao stupanje u brak sa Aleksandrom.

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - prisetio se legendarni pevač u jednom intervjuu za "Story" i dodao da je venčanje bio jedan od najlepših dana u njegovom životu.

Pročitajte još: Šakira i Pike postigli dogovor o starateljstvu: Pregovori trajali 12 sati

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – izjavio je Zdravko jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.