Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Андреана Чекић објавила слику са мајком и изазвала праву пометњу: Коментари се само ређају (ФОТО)

Певачица не крије колико је везана за своју породицу

1664435978_andreana_cekic_16112018_0012.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Андреана Чекић рођена је у Босни, а популарност је стекла када се појавила у музичком такмичењу "Звезде Гранда" и показала своје изванредне вокалне способности.

Иако је рођена у Босни, са мајком је отишла у Беч, где је завршила основну и средњу школу. У родно место долази како би обишла оца, а са својом породицом има веома близак однос.

Андреана не крије да јој је породица велики ослонац. Недавно је објавила фотографију са мајком која је изазвала лавину реакција.

Прочитајте још: Познати музичар и глумац пронађен МРТАВ: Преминуо је у кући пријатеља, а УЗРОК смрти још увек није познат (ФОТО)

"Као да ти је сестра, а не мајка"," Није могуће да је ова жена твоја мајка", "Прелепе сте обе", били су само неки од коментара.

Чекићева је недавно у емисији "Премијера" открила да своје будуће везе неће експонирати у јавности:

"Кад будем имала везу, ја то нећу експонирати, зато што сам се уморила од тога. Мислим да сам ја и жена и мушкарац увек била, не само у вези, него генерално. Радити овај посао није лако, тако да мораш бити спреман на све. Не можеш да будеш размажено дериште, јер ће те лупити по глави све и свашта и само ћеш се разочарати, тако да такве као ја рано науче да буду и мушко и женско".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas