· · Komentari: 0

Proslavljeni muzičar i glumac pronađen MRTAV: Preminuo je u kući prijatelja, a UZROK smrti još uvek nije poznat (FOTO)

Poznat je bio po čuvenom hitu

1664434117_svece.jpg
Foto: Pixabay

Reper Kulio (59), čuven po svom hitu "Gangsta’s Paradise", umro je u Los Anđelesu, potvrdio je njegov menadžer. 

Ovaj muzičar i glumac, čije pravo ime je bilo Artis Lion Ajvi, preminuo je u kući prijatelja, potvrdio je prijatelj i saradnik Džerez Posi.

Uzrok smrti Kulija još uvek nije poznat, a vlasti su pokrenule istragu.

Pročitajte još: "Nisi više sam sebi najbitniji, imaš nekoga za koga živiš": Marija Mikić iskreno o RODITELJSTVU i neuspelim trudnoćama

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coolio (@coolio)

On je bio čuven po hitu iz 1995. godine, "Gangsta’s Paradise", za koji je dobio i Gremi nagradu. Ovo je bila pesma iz filma "Dangerous Minds" sa Mišel Fajfer, a napravljena je na osnovu hita Stivija Vondera iz 1976. godine "Pastime Paradise".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coolio (@coolio)

Kulio je pre muzičke karijere radio kao vatrogasac i kao radnik obezbeđenja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.