· · Коментари: 0

Андреана Чекић открила детаље тужбе са аутором песме ЦИПЕЛЕ: "Та песма припада публици"

Певачица изнела детаље сукоба са аутором песме "Ципеле"

1648017700_andreana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Андреана Чекић, гостујући у емисји "Амиџи шоу", проговорила је о сукобу са аутором песме "Ципеле", који тврди да му је певачица остала дужна паре.

Прочитајте још: МНОГЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ МУ ПАМТЕ ГЛАС: Чујете га у свим омиљеним старим цртаћима, а мало ко зна да стоји иза ДВА ВЕЛИКА ХИТА

Након оптужби, Емир је нумеру препевао са Александром Бурсаћ, а све снимке које је имао са Андреаном је обрисао са Јутјуба.

- Морам рећи да та песма није моја, то припада публици. Мене када питају ја све кажем. Конкретно, та песма је била на Грандовом каналу док сам ја са њима била под уговором, после тога је скинута, канал је угашен, ја сада имам нови канал који сам отворила од нуле и та песма ту не постоји. Сматрала сам да ће композитор и текстописац те песме Саша Лазић да је пребаци на свој канал.

- Он је захтевао да му дам новац од прегледа што ја нисам могла да остварим јер ни ја нисам имала новац од прегледа. Ко је узео новац видећемо, на суду ће све да изађе на видело. Јако ми је жао што је Саша Лазић одлучио да постане такав човек. Ја када ме звао рекла сам му да зове Поповића, јер канал није мој. Мене је тужио иначе за душевни бол, он наводно није могао да једе и спава када је песма са 10.000.000 прегледа скинута са Грандовог канала. Никоме ништа не дугујем, ја сам велики џек, помагала сам шаком и капом, жао ми је што су људи нереални", каже она у емисији "Ами Џи шоу" и додаје:

Прочитајте још: "Уместо да се радујем, стрепела сам": Марија Микић сада сија у трудноћи, открилла је и које су име одабрали за девојчицу

- Емиру и Александри желим све најбоље, он дечко предивно пева, заслужио је своје место, није требало да ме избегавају у неким емисијама, вероватно мисле да бих нешто рекла. Ништа немам против тога што су то преснимили, битно је да песма буде присутна, то је једна штета што се на овај начин прича - закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.