Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Андреја Пејић у КУПАЋЕМ КОСТИМУ: НЕКАДА МУШКАРАЦ, А САДА ЖЕНА која каже да је хетеросексуална особа, коју никада нису занимале жене (ФОТО)

Позната манекенка са наших простора руши све табуе

1669805504_profimedia-0393950765-Andreja-Pejic.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Када је била мушкарац, за њу је креатор Жан Пол Готје рекао: ''Он је жена мојих снова''.

Андреја Пејић рођена је као Андреј 1991.године, у породици Пејић, из Тузле. Почетком рата, родитлељи су јој се развели, па је са мајком, братом и баком побегла у Србију. Након бомбардовања, одселили су се у Мелбурн, где је завршила школу. Србија, али и свет будно су пратили развој Андреја као андрогеног модела, који је бележио велике успехе у свету моделинга.

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: Констракта се прошетала модном пистом и одушевила: Први пут на високим потпетицама у јавности (ФОТО)

Она је и неколико пута посетила Србију, те истакла да радо посећује своје пријатеље и родбину који ту живе. У међувремену, Андреја је сасвим променила пол и име. Сада се представљ акао Андреја Пејић. Након ове драстичне промене, Андреја са поносом позира у бикинију, и не стиди се да покаже своје тело у свим приликама.

СЛИКА У БИКИНИЈУ

Foto: profimedia

Тако је било и овог пута, када је усликана са пријатељицом на плажи, носећи минимални црвено-црни бикини на пруге.

Пејић је у својим изјавама јасно истакла да се декларише као хетеросексулана особа, и да је припаднице женског пола никада нису привлачиле.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: 007 Девојка: Јелена Гавриловић у ГЛАМУРОЗНОМ издању на прослави 60година од првог Џејмс Бонд филма, у Лондону (ФОТО/ВИДЕО)

А колико Андреји недостају корени, види се у објави на Инстаграму где дели музику и слике који подсећају на Босну, уз носталгичне описе:
''Нигде као у Босни'', написала је уз видео севдалинке.

Андреја се сада интензивно бави и глумом, па ћемо је ускоро гледати у филму ''Далиленд'', који говори о животу Салвадора Далија. На једном црвеном тепиху, се недавно појавила као бринета, а на ногама је носила српске опанке.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas