Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Андрија Милошевић се присетио ПОЧЕТКА каријере и доласка у Београд: "Био сам изразито гладан и то ми је ПОМОГЛО у животу"

Глумац је успео да направи врхунску каријеру упркос тешким периодима кроз које је пролазио

1674468341_Foto-Ataimages.rs-Anrija-Milosevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Андрија Милошевић је пре две деценије дошао у Београд из Црне Горе. Он је живео у јако тешким условима и једном приликом је испричао како су изгледали његови почеци.

Он се данас труди да помогне другим младим глумцима и наглашава да се не стиди што му је први посао био продавање новина.

- Тако је, и није ме било срамота да то радим. Знао сам да је тај новац који сам зарадио много поштенији него да сам га стекао на други начин. Трудим се да помогнем младим глумцима. Немам ту врсту сујете, волим младе и талентоване људе. Лично сам то доживљавао од неких дивних људи у мом животу који су ми такође помогли - Милан Караџић, Јагош Марковић, Боро Стјепановић, Светозар Цветковић, који ме је позвао да дођем у Атеље. Тада сам добио оспице од среће када ме је позвао да радим представу - рекао је Андрија у једном интервјуу за "Блиц".

Прочитајте још: "Тешки физички послови су ту да не бих постала алкохоличарка или наркоманка": Тања Бошковић о глуми - "Никада не научимо да изађемо из улоге"

Нешто касније изнајмили су му стан, а тим дивним људима ће Анрија увек бити захвалан.

- Тачно, дивни људи су ми изнајмили стан у Маршала Бирјузова и купили су ми кашике, тањире, све оно што треба за домаћинство тада, јер нисам могао себи да приуштим. Бескрајно сам им захвалан и дан-данас - каже глумац и додаје да се дешавало да није имао одвољно новца за храну.

- Био сам изразито гладан и то ми је много помогло у животу. Захваљујући тим ситуацијама данас много знам боље да ценим одређене ствари у животу. Храна успорава мозак - навео је он у свом стилу.

Такође је рекао да му је најтежи тренутак у животу био када је његова мајка била болесна и да се нерадо присећа тог периода.

- Један од најтежих тренутака била ми је мамина дијализа и после је имала трансплантацију бубрега. То је мени лично био један од најтужнијих, најтежих тренутка у животу. Међутим, она је то победила. Сада је у све у најбољем реду. Отац ми је преминуо и то је исто јако тежак период за мене, али опет морао сам да идем даље - описао је глумац.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas