Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ања Мандић објавила никад виђену фотографију са МАНДОМ: За њихову породицу данас је посебан дан (ФОТО)

Ања Мандић је објавила фотографију са покојним успругом која слама срца

1695983484_Foto-Ataimages.rs-Anja-Mandic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Ања Мандић објавила је никад виђену фоотграфију са Милорадом Мандићем Мандом. Данас је посебан дан за за њу јер њихов син Андрија пуни 17 година.

Глумица је оставил веома емотиван опис испод објаве.

- На данашњи дан ови 'тинејџери' постали су родитељи. Срећан остао, Андрија - написала је она.

 

Легендарни глумац Милорад Мандић Манда преминуо је 2016. године на сцени Установе културе "Вук Караџић", у којој је у то време играо ансамбл позоришта "Бошко Буха", чији је члан био, током извођења дечје представе "Петар Пан", у којој је тумачио лик Капетана Куке. Ања је ту представу гледала у друштву Анђелке Прпић.

Ања је једном пирликом препричала како је овај немили догађај изгледао.

- Ретко ко зна да смо на тој представи у првом реду били Андрија и ја. Увек смо га љубили пред представу међутим тај дан нисмо стигли. Седели смо у првом реду и како сам гледала, он је пао са брода, помислила сам да је то смислио, као пада у воду. Међутим кад се није померао видела сам да нешто није у реду, тражила сам некога погледом да ми потврди моје стрепње и видела Бобу Мићаловић, која је исто гледала са децом представу, и она ме је збуњено гледала. Знала сам да нешто не ваља. У том тренутку сам сама скочила на сцену и желела да му очи буду затворене међутим њему су биле отворене и ја сам знала да није добро. Била сам растројена између њега који лежи на сцени и Андрије који је у првом реду све то посматрао. Затим они навлаче завесе и изводе децу из сале, а ја остајем унутра на сцени, док ми дете од девет година остаје иза само - испричала је глумица својевремено у емисији "Преживели" на телевизији К1.

- У том тренутку сам излетела и рекла му да ће све да буде у реду, ја сам била функционална да знам где ми је дете, међутим стигла је хитна и видела сам да то дуго траје. Позвала сам сву Маднину децу и рекла да дођу, јер тати није добро. У међувремену сам почела да се мирим са осећајем да ће се нешто лоше десити - спричала је глумица.

- Одмах сам укључила психологе и за мене и за Андрију, нисам хтела да лажем сина који је осећао да нешто није у реду. Питао ме је "где је тата", а ја сам рекла шта имам да кажем. Тај његов крик никад нећу заборавити, само сам га стегла и дала му јастук да удара што више може по њему, а он је викао да не жели да живи и избацио све из себе. Кад је почео да плаче било ми је лакше, да знам да се није заледио, већ да тугује - казала је Ања Мандић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas