· · Коментари: 0

Арнолд Шварценегер о превари супруге са кућном помоћницом: Све се сазнало када је дете почело да личи на глумца - "Мораћу да живим са тим до краја живота"

Арнолд Шварценегер проговорио је о афери коју је имао 1996. године са кућном помоћнцом, док је још био у браку са Маријом Шрајвер

1685956406_profimedia-0778411023.jpg
Фото: Профимедиа

Глумац (75) би требало да исприча своју животну причу у предстојец́ем документарном серијалу.

У исто време када је жена са којом је Арнолд преварио супругу родила сина, глумац је добио и другог сина Кристофера са тадашњом супругом Маријом. Сада је откривено да ц́е у документарним серијама Арнолд говорити о тренуцима када је Марија сазнала за аферу. У то време нико није знао да је Милдредин син заправо Арнолдово дете, или да је Кристофер његов полубрат. Али како је Милдредин син Џозеф одрастао све је било приметније да личи на познатог глумца.

Тек 2010. године, када је Џозеф имао 13 година, сазнао је ко је његов биолошки тата.

Арнолд је сада говорио о афери и како му је "срце стало" када му се Марија суочила са афером на саветовању, како наводи УС Сун.

- Једног дана, саветник је рекао: "Данас Марија жели да буде веома конкретна у вези са нечим. Жели да зна да ли си ти Јосифов отац". Мислио сам да ми је срце стало. И онда сам рекао истину - каже глумац преноси УС Сун.

Говорец́и о свом сину Џоу у документарним серијама, Арнолд је додао:

- У почетку, заиста нисам знао, али што је био старији, то ми је било јасније. "Тада је било само питање: 'Како ово прец́утати?'.

Арнолд потом признаје да је афера коју је имао нанела много бола целокупној његовој породици и породици жене са којом је имао аферу.

- Марија је морала да пати, деца су морала да пате, Џозеф, његова мајка, сви. Морац́у да живим са тим до краја живота - додао је он.

Након што је Арнолд признао да је имао аферу Марија је поднела захтев за развод од бодибилдера после 25 година брака 2011. године. Пар је био раздвојен скоро деценију пре него што је њихов развод званично окончан у децембру 2021.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.