· · Komentari: 0

Arnold Švarceneger o prevari supruge sa kućnom pomoćnicom: Sve se saznalo kada je dete počelo da liči na glumca - "Moraću da živim sa tim do kraja života"

Arnold Švarceneger progovorio je o aferi koju je imao 1996. godine sa kućnom pomoćncom, dok je još bio u braku sa Marijom Šrajver

1685956406_profimedia-0778411023.jpg
Foto: Profimedia

Glumac (75) bi trebalo da ispriča svoju životnu priču u predstojećem dokumentarnom serijalu.

U isto vreme kada je žena sa kojom je Arnold prevario suprugu rodila sina, glumac je dobio i drugog sina Kristofera sa tadašnjom suprugom Marijom. Sada je otkriveno da će u dokumentarnim serijama Arnold govoriti o trenucima kada je Marija saznala za aferu. U to vreme niko nije znao da je Mildredin sin zapravo Arnoldovo dete, ili da je Kristofer njegov polubrat. Ali kako je Mildredin sin Džozef odrastao sve je bilo primetnije da liči na poznatog glumca.

Tek 2010. godine, kada je Džozef imao 13 godina, saznao je ko je njegov biološki tata.

Arnold je sada govorio o aferi i kako mu je "srce stalo" kada mu se Marija suočila sa aferom na savetovanju, kako navodi US Sun.

- Jednog dana, savetnik je rekao: "Danas Marija želi da bude veoma konkretna u vezi sa nečim. Želi da zna da li si ti Josifov otac". Mislio sam da mi je srce stalo. I onda sam rekao istinu - kaže glumac prenosi US Sun.

Govoreći o svom sinu Džou u dokumentarnim serijama, Arnold je dodao:

- U početku, zaista nisam znao, ali što je bio stariji, to mi je bilo jasnije. "Tada je bilo samo pitanje: 'Kako ovo prećutati?'.

Arnold potom priznaje da je afera koju je imao nanela mnogo bola celokupnoj njegovoj porodici i porodici žene sa kojom je imao aferu.

- Marija je morala da pati, deca su morala da pate, Džozef, njegova majka, svi. Moraću da živim sa tim do kraja života - dodao je on.

Nakon što je Arnold priznao da je imao aferu Marija je podnela zahtev za razvod od bodibildera posle 25 godina braka 2011. godine. Par je bio razdvojen skoro deceniju pre nego što je njihov razvod zvanično okončan u decembru 2021.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.