· · Коментари: 0
ТАЈНА ЉУБАВ

"Баба одушевљена што сам са Бредом Питом": Глумицу папараци пратили у стопу, а онда јој је Бред послао поруку (ФОТО)

У случају 58-годишњег глумца, свако његово појављивање у друштву женске особе генерише нове гласине.

1641910271_pjimage--100-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ __mutantalia__/профимедиа

Глумица Алија Шокат (32) пре две године је била у центру пажње јер су је медији прозвали "новом девојком Бреда Пита".

Алија је тада "помогла Бреду Питу да преболи Анђелину Џоли", а папараци су је пратили у стопу. Сада је коначно проговорила о овој вези и рекла: "Било ме је толико срамота". 

Раније је, како је сама рекла, нико од медија није примећивао, а одједном није могла да се "отресе" папараца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viewpoint PR (@viewpoint.pr)

"Добро је да су ме медији открили тек када сам била у наводној вези с атрактивним, познатим мушкарцем, а не знају да сам филмски радник 20 година".

Прочитајте још: Ди Каприо "УХВАЋЕН" са дупло млађом девојком на Карибима: Након 4 године везе, Лео добио стомачић (ФОТО)

"Моја бака је била одушевљена тиме што ме папараци прате и пишу о мени, а ја сам само размишљала да ме сликају док вучем кесе и улазим у студио и колико ме је срамота".

Разлог за писање о њиховој вези је слика са заједничног дружења на којем је био и Пит. Пар је виђен на изложби у Лос Анђелесу. Затим - у ресторану, а пре тога, Бред и Алија су заједно посетили представу, након чега су отишли​​ истим аутомобилом.

"Он није имао појма шта се дешава, он не чита та ср*ња. Само ми је један дан стигла порука од њега у којој је писало "Извини. То се деси када се дружиш са мном."

Алија Шокат је рођена 18. априла 1989. године у Калифорнији. Нјен отац је Арапин из Багдада (отуда необично име Алија). Нјена мајка је мешовите крви – Норвежанка и Италијанка. Алија има ведар и незабораван изглед: девојка има тамне коврџе и пуно провокативних пега. Алија је почела да се бави глумом 1999. године, али још није направила сјајну глумачку каријеру.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Њена најпознатија улога је у телевизијској серији „Arrested Development“ из 2005. године. У септембру 2019. године Алија Шокат постала је гост Венецијанског фестивала. И врло је вероватно да је тамо упознала Пита.

Бонус видео:

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.