Oglas
· · Komentari: 0
TAJNA LJUBAV

"Baba oduševljena što sam sa Bredom Pitom": Glumicu paparaci pratili u stopu, a onda joj je Bred poslao poruku (FOTO)

U slučaju 58-godišnjeg glumca, svako njegovo pojavljivanje u društvu ženske osobe generiše nove glasine.

1641910271_pjimage--100-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ __mutantalia__/profimedia
Oglas

Glumica Alija Šokat (32) pre dve godine je bila u centru pažnje jer su je mediji prozvali "novom devojkom Breda Pita".

Alija je tada "pomogla Bredu Pitu da preboli Anđelinu Džoli", a paparaci su je pratili u stopu. Sada je konačno progovorila o ovoj vezi i rekla: "Bilo me je toliko sramota". 

Ranije je, kako je sama rekla, niko od medija nije primećivao, a odjednom nije mogla da se "otrese" paparaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viewpoint PR (@viewpoint.pr)

"Dobro je da su me mediji otkrili tek kada sam bila u navodnoj vezi s atraktivnim, poznatim muškarcem, a ne znaju da sam filmski radnik 20 godina".

Pročitajte još: Di Kaprio "UHVAĆEN" sa duplo mlađom devojkom na Karibima: Nakon 4 godine veze, Leo dobio stomačić (FOTO)

"Moja baka je bila oduševljena time što me paparaci prate i pišu o meni, a ja sam samo razmišljala da me slikaju dok vučem kese i ulazim u studio i koliko me je sramota".

Razlog za pisanje o njihovoj vezi je slika sa zajedničnog druženja na kojem je bio i Pit. Par je viđen na izložbi u Los Anđelesu. Zatim - u restoranu, a pre toga, Bred i Alija su zajedno posetili predstavu, nakon čega su otišli​​ istim automobilom.

"On nije imao pojma šta se dešava, on ne čita ta sr*nja. Samo mi je jedan dan stigla poruka od njega u kojoj je pisalo "Izvini. To se desi kada se družiš sa mnom."

Alija Šokat je rođena 18. aprila 1989. godine u Kaliforniji. Njen otac je Arapin iz Bagdada (otuda neobično ime Alija). Njena majka je mešovite krvi – Norvežanka i Italijanka. Alija ima vedar i nezaboravan izgled: devojka ima tamne kovrdže i puno provokativnih pega. Alija je počela da se bavi glumom 1999. godine, ali još nije napravila sjajnu glumačku karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

NJena najpoznatija uloga je u televizijskoj seriji „Arrested Development“ iz 2005. godine. U septembru 2019. godine Alija Šokat postala je gost Venecijanskog festivala. I vrlo je verovatno da je tamo upoznala Pita.

Bonus video:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas