Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БАЦАМ МАЦУ!": Како заводи Ивана Дудић? (ВИДЕО)

ИВАНА Дудић гостовала је у првој епизоди подкаста "Бинџ" компаније "Новости". Из недеље у недељу новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумцима и глумицама - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

1705101129_85890_ivana-dudic_ig.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Глумица је у емисији открила да је патријархално васпитана када су у питању мушко-женски односи и да сматра како мушкарац увек треба да учини први корак. Наравно, уз њену помоћ пошто, како Ивана жаргонски каже, она "баца мацу" када заводи, односно шаље сигнал мушкарцу да може да приђе.

- "Бацам мацу", то је мој први корак! Мене су родитељи васпитали да мушкарац увек треба да предузме први корак јер смо ми ипак нежнији пол и женска бића којима треба удварање. Тако је било од кад је света и века и мислим да тако треба да буде и данас. Због тога ја никад не предузимам први корак, али увек дам до знања да ми се неко свиђа - истакла је глумица.

Ивана се чини да супротни пол и данашње време нема довољно храбрости за прилазак девојкама.

- Данас мушкарци немају толико храбрости да прилазе или им бар треба више времена. Не знам да ли су несигурнији, или су можда дрскији и безобразнији него раније. Међутим, када ми се неко допадне, тај неко то јасно види, то му је онда и знак да треба да приђе, каже Ивана.

 

Ивана важи за једну од најлепших и најатрактивнијих глумица на нашим просторима, а познато је да многи мушкарци "луде за њом", међутим она истиче да је само једном у животу била заљубљена:

- Можда сам једном у животу била заљубљена, баш сам хладна, дистанцирана и груба.

Ивана је у емисији "Бинџ" открила и како лечи тугу када је љубав у питању:

- Отпатим пола сата, 45 минута и идем даље, немам времена за то. Зашто би трошили време, ако се нешто заврши са разлогом се завршило, а ако се нешто не врати на старо исто тако се са разлогом није вратило, нећемо плакати због тога - закључила  је глумица у емисији "Бинџ".

Цео интервју са глумицом Иваном Дудић ћете ускоро моћи да погледате на нашој видео платформи, као и на нашем Јутјуб каналу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas