Oglas
· · Komentari: 0

"BACAM MACU!": Kako zavodi Ivana Dudić? (VIDEO)

IVANA Dudić gostovala je u prvoj epizodi podkasta "Bindž" kompanije "Novosti". Iz nedelje u nedelju novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumcima i glumicama - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

1705101129_85890_ivana-dudic_ig.jpg
Foto: V. Danilov
Oglas

Glumica je u emisiji otkrila da je patrijarhalno vaspitana kada su u pitanju muško-ženski odnosi i da smatra kako muškarac uvek treba da učini prvi korak. Naravno, uz njenu pomoć pošto, kako Ivana žargonski kaže, ona "baca macu" kada zavodi, odnosno šalje signal muškarcu da može da priđe.

- "Bacam macu", to je moj prvi korak! Mene su roditelji vaspitali da muškarac uvek treba da preduzme prvi korak jer smo mi ipak nežniji pol i ženska bića kojima treba udvaranje. Tako je bilo od kad je sveta i veka i mislim da tako treba da bude i danas. Zbog toga ja nikad ne preduzimam prvi korak, ali uvek dam do znanja da mi se neko sviđa - istakla je glumica.

Ivana se čini da suprotni pol i današnje vreme nema dovoljno hrabrosti za prilazak devojkama.

- Danas muškarci nemaju toliko hrabrosti da prilaze ili im bar treba više vremena. Ne znam da li su nesigurniji, ili su možda drskiji i bezobrazniji nego ranije. Međutim, kada mi se neko dopadne, taj neko to jasno vidi, to mu je onda i znak da treba da priđe, kaže Ivana.

 

Ivana važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih glumica na našim prostorima, a poznato je da mnogi muškarci "lude za njom", međutim ona ističe da je samo jednom u životu bila zaljubljena:

- Možda sam jednom u životu bila zaljubljena, baš sam hladna, distancirana i gruba.

Ivana je u emisiji "Bindž" otkrila i kako leči tugu kada je ljubav u pitanju:

- Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje, nemam vremena za to. Zašto bi trošili vreme, ako se nešto završi sa razlogom se završilo, a ako se nešto ne vrati na staro isto tako se sa razlogom nije vratilo, nećemo plakati zbog toga - zaključila  je glumica u emisiji "Bindž".

Ceo intervju sa glumicom Ivanom Dudić ćete uskoro moći da pogledate na našoj video platformi, kao i na našem Jutjub kanalu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas