· · Коментари: 0
ШОК

Бајага открио непознат детаљ из живота: Да би свирао у РИБЉОЈ ЧОРБИ морао је да уради нешто НЕВЕРОВАТНО!

Музичар Момчило Бајагић Бајага открио је детаље свог животног и каријерног пута о којима досад није причао.

1638776583_bajaga.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС

Оно што је све изненадило јесте Бајагина невероватна прича о томе како је морао да студира нуклеарну физику да би могао да наступа са бендом "Рибља чорба".

Прочитајте још: Сви су га обожавали у серији ПОРОДИЧНО БЛАГО, повукао се из глуме и ево како данас изгледа чувени БЕБАН (ФОТО)

- То је било чисто из техничких разлога, ја сам почео тада да свирам у Рибљој Чорби и нисам мислио тада било шта да студирам. Могло је тада да се одлаже до 27 године војска и онда су морали да се упише неки факултети. То је заиста било смешно, зато што нуклеарну физику нико није хтео да упише. Било је 20 слободних места, а нас шест се пријавило. Само једна девојка је стварно дошла са жељом да то упише а нас петорица смо се пријавили само да бисмо имали потврду за војни одсек како бих могао да идем да свирам са Рибљом Чорбом - испричао је музичар.

"Требала ми је потврда за војску"

- Стварно ме није занимала нуклеарна физика. Из математике сам био најслабији у Гимназији, био сам друштвени смер и стварно нисам био за природне науке. Професор који нас је дочекао на факултету био је врло очајан што нема студента, кренуо је да нас убеђује како је будућност у нуклеарној физици. Ја нисам могао да запамтим предмете како се зову, само сам један запамтио, нуклеарну термодинамику. Тад сам такође хтео да упишем историју уметности, па потом класичну историју. Размишљао сам онда шта да радим као професор историје, па сам на крају уписао југословенску и светску књижевност на Филолошком факултету. То сам стварно хтео да студирам, али кренуло је са Рибљом Чорбом баш озбиљно и све мање сам ишао на факс - рекао је Бајага.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.