Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бајковита празнична декорација наше глумице: Нина Јанковић снимила делић новогодишње атмосфере, јелка побрала све симпатије (ВИДЕО)

Глумица не крије да ужива у празницима

1670855186_foto-Nina-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Нина Јанковић једна је од наших најлепших глумица пред којом је блистава каријера. Публика највише памти њену улогу Валерије у "Монтевидео, Бог те видео".

Већ 12 година у складном је браку са Матејом Дичићем са којим има четворогодишњег сина Вукашина и једногодишњу ћерку Иванку. Да се и она, баш као и најмлађи укућани, највише радује празницима који су пред нама, доказала је поставивши видео у ком је приказала како је окитила дом.

Њена декорација личи баш на оне из бајке - на полицама су поређане снежне кугле, а по соби велике фигуре Деда Мраза и лампиони. Поред тога, лампице и свеће одају утисак ушушкане атмосфере.

Прочитајте још: Илма Карахмет први пут јавно проговорила о супруга, па открила непознат детаљ

Ипак, највише симпатија је побрала јелка са великом црвеном машном на врху. Коментари одушевљених пратилаца су се ређали, а многи су написали како се Нина заиста потрудила да развесели наследнике.

Сваки кутак оплеменила је новогодишњом фигурицом, па је у опису шаљиво прокоментарисала:

"Имам јооош украса… Само полако, празници нам стижу".

Бонус видео:


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas