Oglas
· · Komentari: 0

Ilma Karahmet prvi put javno progovorila o supruga, pa otkrila nepoznat detalj

Pevačica je ispričala i kako se nosi sa negativnim komentarima

1670850354_ilma-karahmet-1.jpg
Foto: Youtube printscreen/Amig show
Oglas

Ilma Karahmet, jedna je od omiljenih pevačica među kolegama, a njene pesme "Ništa tvoje" i "Neko nije", broje milionske preglede.

Gostujući u emisiji "Premijera Vikend - specijal", Ilma je pričala o uspesima koje niže u poslednjih nekoliko godina.

Pročitajte još: Miloš Bikoivć ukrasio dom za praznike: Odabrao JELKU kakvu dugo nismo videli (FOTO)

- To je urođeni talenat, ali pored toga treba puno da se radi i trudi, tako je i kad su u pitanju moje pesme. Jedva sam čekala da pustim publici, pesma "Ništa tvoje" broji preko 20 miliona pregleda - rekla je Ilma, a onda otkrila i kako se nosi sa negativnim komentarima ljudi.

- Te male greške su se opraštale, ali sada se ništa ne oprašta. Meni je sve to bila zabava, jedva sam čekala da izađem da pevam, a sada je to drugačija priča, bavim se time i najeminentnija imena iz ovog sveta žele da rade sa mnom - kaže Ilma kojoj je suprug najveća podrška:

- Kada sam se udala, meni je i karijera krenula. On meni želi sve najbolje, ja njemu pomažem u poslu, tako to i treba. Ne mogu da izostavim celu svoju porodicu, svi su uz mene - dodala je.

Mlada pevačica poznata je po duetima, pa kaže da nikoga do sada nije odbila:

- Dosad nisam nikog odbila, imam nekih svojih želja sa kim bih volela da sarađujem. Mirza će našu pesmu staviti na svoj album - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas