Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БЕБА БРОЈ 2? Бредли Купер и Ирина Шајк, наводно желе јос заједничке деце, и то брзо!

Не само што су обновили везу, вец желе да прошире породицу

1671720206_Irina-Sajk-i-Bredli-Profimedia.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

У Холивуду се шушка већ неко време, да су Ирина и Бред подгрејали своју романсу, 3 године након раскида. Све је почело, након сто је 36-годисња манекенка, поставила пар заједницких фотографија на свом Инстаграм налогу, са заједницког одмора у августу ове године.

Прочитајте још: Ирина Шајк и Бредли Купер збунили новим фотографијама: Да ли се пар помирио? (ФОТО)

Наравно, ово може битии случај заједничког родитељства, па је породица зарад добробити ћерке, кренула заједно на одмор. Међутим, изгледа да пар и даље доста времена проводи заједно, те су виђени почетком месеца у заједничкој шетњи са њихова два пса. Иако званично нису поново пар, извор наводи да Ирина жели да поново буду у вези, наводи ''ПерезХилтон''.

Прочитајте још: РУКА ПОМИРЕЊА: Бритни Спирс поручила мајци након година удаљености -''Хајде да попијемо кафу'' (ФОТО)

У ''Паге Сиx'', наводи се да пар који има заједничку ћерку Леу Де Сеин Сајак Копер (5), жели да прошири своју породицу. 
- Ирина и Бредли веома флертују једно са другим, током своје комуникације и током времена које проводе заједно, наводи се на сајту.
Мораћемо да сачекамо, да видимо шта ће се десити након празника у породици Сајк- Купер.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas