Oglas
· · Komentari: 0

RUKA POMIRENJA: Britni Spirs poručila majci nakon godina udaljenosti -''Hajde da popijemo kafu'' (FOTO)

Kafa i razgovor

1671699607_profimedia-0255359511-Britni-sa-majkom.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Britni Spirs, uputila je poziv svojoj majci Lin Spirs, da popiju kafu i izglade odnose. Poziv dolazi par meseci, nakon što je pop zvezda optužila svoju majku da je između ostalog, sakrivala kofein od nje tokom 13-godišnjeg restriktivnog starateljstva. 
'' Bez kafe 15 godina...Mama možemo da idemo i popijemo kafu zajedno sada!!! Sada sam ravnopravna...hajmo na kafu da porazgovaramo o svemu'', napisala je ona uz sliku iz Meksika. Britni svojim objavama na društvenim mrezama, gde je neretko naga, i bizarnim ponašanjem, ne prestaje da daje materijala medijima.

Pročitajte još: OTAC BRITNI SPIRS PORUČUJE: ''Mislite li da bi ona bila živa bez mog nadzora?''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Nije jasno da li je posrnula zvezda, ovim natpisom zaista pružila 'belu zastavicu', majci koju je javno kritikovala u par navrata, zbog odluke da upravljaju njenim životom i finansijama godinama. Neki pak smatraju, da je objava ironična, te da Britni još uvek nije oprostila svojoj majci, kao ni ostatku porodice. U junu ove godine, ona je optužila majku za saučesništvo sa ocem, u dugoj objavi na Instargamu.

- Da li si takođe rekla ljudima kako si krila kafu svakog jutra??? Da li si im rekla da sam svakog jutra pokušavala da pronađem kafu, napisala je 41-godišnja pevačica, nakon što je Lin objavila nekoliko poruka, u pokušaju da dokaže da je odgovorila na ćerkine poruke 2019.godine.

Pročitajte još: SREĆNE VESTI ZA DEMI MUR I BRUSA VILISA: U ovu porodicu uskoro stižu rode (FOTO)

Lin (67) , je izdala javno izvinjenje zbog ''bola koji je prouzrokovalo starateljstvo'' nad njenom odraslom ćerkom, koje je dalo potpunu kontorlu nad njenim ličnim, finansijskim, i medicinskim odlukama- njenom ocu Džejmiju Spirsu, od 2008. do 2021.godine, kada je ukinutio.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas