Oglas
· · Komentari: 0

BEBA BROJ 2? Bredli Kuper i Irina Šajk, navodno žele jos zajedničke dece, i to brzo!

Ne samo što su obnovili vezu, vec žele da prošire porodicu

1671720206_Irina-Sajk-i-Bredli-Profimedia.jpg
Foto: profimedia
Oglas

U Holivudu se šuška već neko vreme, da su Irina i Bred podgrejali svoju romansu, 3 godine nakon raskida. Sve je počelo, nakon sto je 36-godisnja manekenka, postavila par zajednickih fotografija na svom Instagram nalogu, sa zajednickog odmora u avgustu ove godine.

Pročitajte još: Irina Šajk i Bredli Kuper zbunili novim fotografijama: Da li se par pomirio? (FOTO)

Naravno, ovo može bitii slučaj zajedničkog roditeljstva, pa je porodica zarad dobrobiti ćerke, krenula zajedno na odmor. Medjutim, izgleda da par i dalje dosta vremena provodi zajedno, te su vidjeni početkom meseca u zajedničkoj šetnji sa njihova dva psa. Iako zvanično nisu ponovo par, izvor navodi da Irina želi da ponovo budu u vezi, navodi ''PerezHilton''.

Pročitajte još: RUKA POMIRENJA: Britni Spirs poručila majci nakon godina udaljenosti -''Hajde da popijemo kafu'' (FOTO)

U ''Page Six'', navodi se da par koji ima zajedničku ćerku Leu De Sein Sajak Koper (5), želi da proširi svoju porodicu. 
- Irina i Bredli veoma flertuju jedno sa drugim, tokom svoje komunikacije i tokom vremena koje provode zajedno, navodi se na sajtu.
Moraćemo da sačekamo, da vidimo šta će se desiti nakon praznika u porodici Sajk- Kuper.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas