· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА БЕКАМ

Бекамови објавили ПРАЗНИЧНУ ФОТОГРАФИЈУ, али им је једна ситница ПРОМАКЛА: Због ОВОГ детаља СВИ СЕ СМЕЈУ Дејвиду (ФОТО)

Породица Бекам објавила је традиционалну празничну фотографију, али је један детаљ свима упао у очи.

1640625279_bekam.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/victoriabeckham

Дејвид и Викторија Бекам један су од познатих парова који за сваке празнике позирају са породицом, након чега празничну фотографију објаве на друштвеним мрежама, како би свим својим пратиоцима честитали Божић и Нову годину.

Познат брачни пар позирао је са својом децом - ћерком Харпер и синовима Ромеом, Бруклином и Крузом. Сви су били складно обучени, у истим, тамнијим тоновима - мушкарци у црним оделима, мама Викторија у тамнозеленој, а мала Харпер у тегет хаљини.

Прочитајте још: Кад те жена ИСПРОМОВИШЕ: Викторија објавила слику Бекамове ГОЛЕ ЗАДЊИЦЕ (ФОТО)

Ипак, један детаљ на фотографији изазвао је лавину коментара на друштвеним мрежама.

Иако Дејвид Бекам важи за једног од најпожељнијих мушкараца света, ако је судећи по овом детаљу, он није у потпуности сигуран у свој изглед.

У покушају да буде највиши мушкарац на слици, Бекам је позирао на прстима. Иако је деловао високо, ноге су га одале, и овај детаљ су коментарисали многи.

"Посебно ми се допада детаљ у виду Дејвидових стопала", "Људи, да ли сте приметили да стоји на прстима да би изгледао виши?", "Дејвид Бекам који стоји на прстима у покушају да надвиси Ромеа је најбоља ствар коју ћете данас видети" , само су неки од коментара на Инстаграму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.