· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Бекаму деца направила проблем на породичном летовању: Реаговала и полиција

Девид Бекам морао је да обави разговор са полицијом због ћерке и сина.

1627317432_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Круз и Харпер, деца легендарног фудбалера Дејвида Бекама и модне дизајнерке Викторије Бекам, направили су проблем током породичног одмора у Италији.

Наиме, деца су возила џет ски око јахте на којој је породица Бекам крстарила, што је у Италији строго контролисано законом, а посебно се води рачуна о старосном добу.

Уколико желите да возите џет ски у Италији, морате да имате дозволу, а можете је добити тек с 18 година.

С обзиром да Круз има тек шеснаест година, а Харпер десет, полиција је морала да реагује.

На фотографијама које је објавио британски "The Sun", види се реаговање лучке полиције која је са службеним пловилом дошла до луксузне јахте на којој је породица Бекам крстарила по Амалфи обали у Италији.

Прочитајте још: Беж је нова жута: Викторија Бекам у летњој хаљини најмодернијег кроја сезоне (ФОТО)

Разговор се одужио и потрајао око 45 минута, вероватно и због проблема у комуникацији због непознавања језика, а занимљиво је како су полицијски службеници замолили славног фудбалера да се фотографишу с њим.

У тренутку када је полиција дошла на брод, Бекам се сунчао на горњој палуби, али се одмах спустио како би поразговарао с њима и решио ситуацију.

Према причама очевидаца, Харпер и Круз носили су појасе за спасавање и возили близу јахте, па многима није јасно због чега је полиција уопште долазила. Након доласка полиције, Бекам је позвао децу која су одмах стигла на јахту, што се и може видети на фотографијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.