Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Bekamu deca napravila problem na porodičnom letovanju: Reagovala i policija

Devid Bekam morao je da obavi razgovor sa policijom zbog ćerke i sina.

1627317432_Untitled.png
Foto: Printskrin/Jutjub/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Oglas

Kruz i Harper, deca legendarnog fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke Viktorije Bekam, napravili su problem tokom porodičnog odmora u Italiji.

Naime, deca su vozila džet ski oko jahte na kojoj je porodica Bekam krstarila, što je u Italiji strogo kontrolisano zakonom, a posebno se vodi računa o starosnom dobu.

Ukoliko želite da vozite džet ski u Italiji, morate da imate dozvolu, a možete je dobiti tek s 18 godina.

S obzirom da Kruz ima tek šesnaest godina, a Harper deset, policija je morala da reaguje.

Na fotografijama koje je objavio britanski "The Sun", vidi se reagovanje lučke policije koja je sa službenim plovilom došla do luksuzne jahte na kojoj je porodica Bekam krstarila po Amalfi obali u Italiji.

Pročitajte još: Bež je nova žuta: Viktorija Bekam u letnjoj haljini najmodernijeg kroja sezone (FOTO)

Razgovor se odužio i potrajao oko 45 minuta, verovatno i zbog problema u komunikaciji zbog nepoznavanja jezika, a zanimljivo je kako su policijski službenici zamolili slavnog fudbalera da se fotografišu s njim.

U trenutku kada je policija došla na brod, Bekam se sunčao na gornjoj palubi, ali se odmah spustio kako bi porazgovarao s njima i rešio situaciju.

Prema pričama očevidaca, Harper i Kruz nosili su pojase za spasavanje i vozili blizu jahte, pa mnogima nije jasno zbog čega je policija uopšte dolazila. Nakon dolaska policije, Bekam je pozvao decu koja su odmah stigla na jahtu, što se i može videti na fotografijama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas