Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ

БЕОГРАД ЈЕ ВЕЧЕРАС ЦЕНТАР СВЕТА: Јелена Карлеуша приредила НИКАД ВИЂЕНИ спектакл и увела публику у НОВУ 2022. ГОДИНУ! (ФОТО/ВИДЕО)

Београд је вечерас био центар спектакуларног дочека Нове године

1640989817_karleusa.jpg
Фото: Принтскрин/Б92
Oglas

Јелена Карлеуша и овога пута померила је границе на нашим просторима, али и шире, када је сценски наступ у питању. Комплетна бина због њеног наступа била је промењена, одевне комбинације, оставиле су све без даха.

Прочитајте још: МАГИЧНА НОЋ У БЕОГРАДУ: Марија Шерифовић прво насмејала публику, а потом их бацила у транс! (ФОТО/ВИДЕО)

На дочеку Нове године, који је организован испред Народне Скупштине у Београду, пред више од 15 хиљада људи, Јелена Карлеуша је приредила светски спектакл.  Наступ је започела песмом "управо остављена", а одевном комбинацијом је оставила све без даха. Дива се на самом почетку концерта појавила у оскудном секси костиму снежне краљице беле боје.

Фото: Принтсцреен/Б92

- Добро вече Београде, добро дошли - рекла је Јелена присутној публици, а затим запевала чувени хит "Инсомнија".

Прочитајте још: Спектакуларан почетак ДОЧЕКА НОВЕ ГОДИНЕ испред СКУПШТИНЕ : Сара Јо загрејала атмосферу на самом почетку (ФОТО)

Низали су се хитови Јелене Карлеуше, док је публика заједно са дивом певала и играла све време. У другом делу наступа, Јелена је променила одевну комбинацију, па се овога пута појавила у црвеном костиму, док је на ногама имала чизме изнад колена.

Фото: Принтсцреен/Б92

У једном тренутку на бини се појавило и неколико Деда Мразова, који су заједно са Јеленом заиграли уз песму "Иде маца око тебе".

Фото: Принтсцреен/Б92

Тачно у поноћ, Јелена је публици испред Народне Скупштине пожелела Срећну Нову годину!

- Први пут сам имала ту част да као Београђанка певам испред Скупштине у мом граду. Желим вам да сте ми срећни, да имате пуно парица, да будете вољени и да волите. Да све проблеме оставите у 2021. години. Да смо увек овако насмејани, срећни и расположени и да увек овако певамо, певамо, певамо, јер ко пева зло не мисли" - рекла је Јелена пред 25 хиљада људи, а онда је почело одбројавање и спектакуларан ватромет који је Београд увео у Нову 2022. годину..

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas