Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бесна Џенифер Лопез оштро одговорила папарацима: "Никоме се ово не свиђа" (ВИДЕО)

Џенифер Лопез је само хтела да слободно уђе у аутомобил, али...

1667216285_e73b6196d558405a7a3c7357abad78c2beb52c28.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез увек је била интересантна папарацима који је већ деценијама прате у стопу, а од кад је поново у вези, а сада браку, са Беном Афлеком, све је постало још учесталије. Ипак, знатижеља других о њиховом животу јесте једна од "цена" славе, а колико год они на то навикли, постоје моменти када им то никако не прија.

Тако је забележен моменат Џенифер Лопез и једног папараца у Америци где можемо да видимо да певачица и глумица није била расположена за сарадњу.

Прочитајте још: Даме које су носиле НАЈСКУПЉЕ венчанице: На хаљине су потрошиле ненормалне СУМЕ од којих ће вам се завртети у глави (ФОТО)

На снимку се чује како фотограф каже Џеј Ло и њеном супругу Бену Афлеку: "Честитам!".

Џенифер је само прошла поред ње, намргођена и искрено рекла како се осећа.

- Никоме се не свиђа када их ви пратите сваког дана, никоме!" - јасно је рекла Џенифер док је њен супруг, Бен Афлек, само прошао без речи.

Новинарка је само додала да разуме и да она није ту баш сваког дана.

Ово није први пут да се пар непријатно осећао због присуства фотографа. Познато је да Бен не воли да сарађује са папарацима, а сви се сећамо снимка из Венеције када је морао да одбрани Џенифер од фотографа који се превише приближио да би је фотографисао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas