Oglas
· · Komentari: 0

Dame koje su nosile NAJSKUPLJE venčanice: Na haljine su potrošile nenormalne SUME od kojih će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Žene koje nisu žalile novac

1667137432_wedding-g05b4895d4_1920.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Dan venčanja je svakako jedan od najbitnijih u životu, a mladenci se trude da sve izgleda kao iz bajke. Svaka mlada želi da tog dana izgleda bolje nego ikad i da u svojoj venčanici bude princeza iz bajke. Neke od poznatih žena su trošile neneormalne količine novca na haljine. 

Kim Kardašijan

Poznata američka starleta je na svom drugom venčanju vrednu čak 500 hiljada dolara. Prilikom udaje za repera Kanija Vesta ona se opredelila za čipkastu haljinu koja je pratila oblik tela. Na leđima je bila otvorena i imala je dugačak šlep.

 

Viktorija Svarovski

Popularna austrijska pevačica Viktorija Svarovski udala se u haljini vrednoj milion dolara. Haljina je bila teška 46 kilograma i našla se na prvom mestu najskupljih venčanica. Na sebi je imala pola miliona kristala.

 

Kerolin Beset-Kenedi

Prilikom udaje za sina bivšeg američkog predsednika Kerolin Beset-Kenedi nosila je minimalistički kroj venčanice. ona je bila jednostavna i eleganta, a njena cena iznosila je 40 hiljada dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saclebrity (@saclebrity)

Ivanka Tramp

Ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa je inspiraciju našla u haljini Grejs Keli. Na sebi je imala zanostnu čipku, a koštala je 50 hiljada dolara.

 

Niki Hilton

Poznata bogatašica se takođe odlučila za čipku. Izgledala je kao princeza u venčanici od 77 hiljada dolara. 

 

Džulijen Haf

Američka glumica i pevačica Džulijen Haf odabrala je belu svilenu haljinu sirena kroja platila 20 hiljada dolara. Venčanica je imala gola ramena i snežnobeli veo koji je padao preko njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooks Laich (@brookslaich)

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas