Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЈОНСЕ УПУТИЛА ЈАСНУ ПОРУКУ МЕГАН МАРКЛ: ''То је генерацијско ПРОКЛЕТСТВО!'' ( ВИДЕО)

Принц Хари и Меган Маркл нису крили своје изненађење

1671367276_Nenaslovljeni-dizajn--3--Bijonse-i-Megan.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљица Би, како је фанови зову, изгледа да је велика подршка Меган Маркл. У последњој епизоди документарца ''Хари и Меган'', у једној сцени, Меган је дирнута када јој музичка дива Бијонсе пошаље поруку. Смс долази један дан након емитовања интервјуа са Опром Винфри.
У том тренутку, Сасексови седе једно поред другог у канцеларији свог дома у Монтеситу, Калифорнији. Меган изненађено говори супругу како је управо примила поруку од Бијонсе. Обоје не крију знаке изненађења, као да су и сами фанови певачице.

- Управо проверавам, рекла је Меган са осмехом на лицу, још увек не могу да верујем да она зна ко сам ја!

Прочитајте још: ПОСРАМЉЕН Принц Хари: ''МРЗИМ СЕБЕ због начина на који сам се поставио према ситуацији''

Хари, након првобитног шока говори да би требало да је позове, међутим Меган ипак сматра другачије:

- Не, Ок је. Рекла је да жели да се осећам безбедно и заштићено. Диви се и поштује моју храброст и рањивост, и мисли да сам одабрана да прекинем генерацијске клетве, које морају бити залечене, говори Меган.

Принц Хари се сложио да је ово веома добро речено. Током свог контраверзног интервјуа са Опром, откривено је много шокантних детаља: од тога да је члан краљевске породице био забринут које ће боју коже бити њихово дете, до тога да је Меган имала проблема са менталним здрављем, због свега што је прошла у Великој Британији. 
Недуго затим, Бијонсе је на свом сајту одала почаст војвоткињи:

Прочитајте још: СРЕЋНА ПОРОДИЦА: РИЈАНА и Асап Роки, по ПРВИ ПУТ у јавности са својим сином ( ФОТО)

- Хвала ти Меган на храбрости и вођству. Сви смо оснажени и инспирисани твојим лико и делом, написала је она.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas