Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Била је једна од омиљених вотитељки са ових простора, а онда се повукла због проблема у породици (ФОТО)

Бивша водитељка "Слагалице" је прошла кроз турбулентан период

1657205389_Bez-naslova.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - данијелапантиц.оффициал
Oglas

Бивша водитељка квиза "Слагалица", Данијела Пантић, била је једно од омиљених ТВ лица. Гледаоци су гајили велике симпатије према њој. Међутим, она је након неког времена одлучила да се повуче са малих екрана. 

Она се удала и додала мужевљево презиме Цонић, а након тога је остала у другом стању. Разлог због кога се неко време није појављивала у јавности је њено дете. Наиме, она је одлучила да се породи у кућним условима, у свом купатилу. Због тога је имала велики проблем да пријави своје дете у матичну књигу рођених. 

Уколико се мајке намерно определе да роде дете вам породилишта, имаће велики проблоем са бирократијом. Матичари кажу да морају да постоје сведоци, а бројне породиље које су имале исто искуство су такође биле у проблему. Ситуација је другачија у случају да труднице нису успеле да стигну до породилишта, па су дете на свет донеле на путу ка истом. То није био случај са Данијелом, тако да она никако није могла да прикупи потребну документацију која се добија у породилишту.

 

Прочитајте још: Она је кума Новака Ђоковића: Дипломирани архитекта и манекенка која плени својом лепотом (ФОТО)

Након овог турбулентног периода, она се посветила детету. Вратила се на ТВ екране пре неколико година. Води емисију о здравој исхрани на једној телевизији. Такође, има и приватни посао. Она држи радионице управо о здравом начину исхране. 

Можда сте је упамтили и по њеној веома интересантној изјави коју је својевремено дала за медије:

- А јесте ли приметили да ја у стану немам телевизор? Моји пријатељи ме баш терају да га купим, али ја још увек не подлежем притиску. Најчешће им кажем да нећу због њих да купујем телевизор и иду кући да гледају програм, ха, ха, ха! Шта је прави разлог? Па, има их више. Без телевизора имам много више времена за себе, за читање и писање књига... - изјавила је лепа водитељка. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas