Oglas
· · Komentari: 0

Bila je jedna od omiljenih votiteljki sa ovih prostora, a onda se povukla zbog problema u porodici (FOTO)

Bivša voditeljka "Slagalice" je prošla kroz turbulentan period

1657205389_Bez-naslova.png
Foto: Printscreen/ Instagram - danijelapantic.official
Oglas

Bivša voditeljka kviza "Slagalica", Danijela Pantić, bila je jedno od omiljenih TV lica. Gledaoci su gajili velike simpatije prema njoj. Međutim, ona je nakon nekog vremena odlučila da se povuče sa malih ekrana. 

Ona se udala i dodala muževljevo prezime Conić, a nakon toga je ostala u drugom stanju. Razlog zbog koga se neko vreme nije pojavljivala u javnosti je njeno dete. Naime, ona je odlučila da se porodi u kućnim uslovima, u svom kupatilu. Zbog toga je imala veliki problem da prijavi svoje dete u matičnu knjigu rođenih. 

Ukoliko se majke namerno opredele da rode dete vam porodilišta, imaće veliki probloem sa birokratijom. Matičari kažu da moraju da postoje svedoci, a brojne porodilje koje su imale isto iskustvo su takođe bile u problemu. Situacija je drugačija u slučaju da trudnice nisu uspele da stignu do porodilišta, pa su dete na svet donele na putu ka istom. To nije bio slučaj sa Danijelom, tako da ona nikako nije mogla da prikupi potrebnu dokumentaciju koja se dobija u porodilištu.

 

Pročitajte još: Ona je kuma Novaka Đokovića: Diplomirani arhitekta i manekenka koja pleni svojom lepotom (FOTO)

Nakon ovog turbulentnog perioda, ona se posvetila detetu. Vratila se na TV ekrane pre nekoliko godina. Vodi emisiju o zdravoj ishrani na jednoj televiziji. Takođe, ima i privatni posao. Ona drži radionice upravo o zdravom načinu ishrane. 

Možda ste je upamtili i po njenoj veoma interesantnoj izjavi koju je svojevremeno dala za medije:

- A jeste li primetili da ja u stanu nemam televizor? Moji prijatelji me baš teraju da ga kupim, ali ja još uvek ne podležem pritisku. Najčešće im kažem da neću zbog njih da kupujem televizor i idu kući da gledaju program, ha, ha, ha! Šta je pravi razlog? Pa, ima ih više. Bez televizora imam mnogo više vremena za sebe, za čitanje i pisanje knjiga... - izjavila je lepa voditeljka. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas