· · Коментари: 0

"Била сам анксиозна и депресивна у браку": Тања Савић о тешким периодима, па се осврнула на свој садашњи емотивни статус - "Сигурна сам да ће ми се десити нова љубав"

Певачица је прошла кроз веома тежак период

1685348526_tanja_savic_31122022_0007.JPG
Фото: АТА имагес

Откад је закорачила на сцену "Звезда Гранда" до данас, Тања Савић успела је да изгради импресивну каријеру. Али, у приватном животу имала је веома тешке и стресне периоде.

Развела се од Душана Јованчевића са којим има двоје деце, а сада је решила да открије свој тренутни емотивни статус:

- Мој емотивни статус је дискутабилан. Немам партнера, али као што видите, сијам и сигурна сам да ће та моја енергија привући неког и да ће се опет десити љубав. Што се тиче ''лудог камена'', више никада нећу стати на исти. То више није за мене - открила је у емисији "Премијера викенд специјал".

Признаје да је понашање њеног бившег муза веома лоше утицало на њу:

- Никада својевољно нисам желела да одустанем од музике. У једном периоду живота сам била толико анксиозна и депресивна да сам се осетила уплашено. То се деси кад имате партнера који вас контролише толико да ви постанете његова марионета. За свакаква дешавања у животу, за ситнице, ви питате партнера за дозволу. Ја сам у том тренутну изгубила себе - испричала је Тања.

Борила се са депресијом и другим проблемима, али је решила да помогне себи:

- Одлучила сам да се спасим. Депресија, несанице, лоша крвна слика... Све сам то преживела. Сада је то иза мене јер сам одлучила да себи морам са помогнем и да се променим - закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.