Oglas
· · Komentari: 0

"Bila sam anksiozna i depresivna u braku": Tanja Savić o teškim periodima, pa se osvrnula na svoj sadašnji emotivni status - "Sigurna sam da će mi se desiti nova ljubav"

Pevačica je prošla kroz veoma težak period

1685348526_tanja_savic_31122022_0007.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Otkad je zakoračila na scenu "Zvezda Granda" do danas, Tanja Savić uspela je da izgradi impresivnu karijeru. Ali, u privatnom životu imala je veoma teške i stresne periode.

Razvela se od Dušana Jovančevića sa kojim ima dvoje dece, a sada je rešila da otkrije svoj trenutni emotivni status:

- Moj emotivni status je diskutabilan. Nemam partnera, ali kao što vidite, sijam i sigurna sam da će ta moja energija privući nekog i da će se opet desiti ljubav. Što se tiče ''ludog kamena'', više nikada neću stati na isti. To više nije za mene - otkrila je u emisiji "Premijera vikend specijal".

Priznaje da je ponašanje njenog bivšeg muza veoma loše uticalo na nju:

- Nikada svojevoljno nisam želela da odustanem od muzike. U jednom periodu života sam bila toliko anksiozna i depresivna da sam se osetila uplašeno. To se desi kad imate partnera koji vas kontroliše toliko da vi postanete njegova marioneta. Za svakakva dešavanja u životu, za sitnice, vi pitate partnera za dozvolu. Ja sam u tom trenutnu izgubila sebe - ispričala je Tanja.

Borila se sa depresijom i drugim problemima, ali je rešila da pomogne sebi:

- Odlučila sam da se spasim. Depresija, nesanice, loša krvna slika... Sve sam to preživela. Sada je to iza mene jer sam odlučila da sebi moram sa pomognem i da se promenim - zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas