Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

„Била сам јако добра у томе“: Весна Чипчић данас је једна од најуспешнијих глумица, а ево којом професијом је у младости желела да се бави

Весна Чипчић открила је да има још талената поред глуме

1680093934_vesna_cipcic_27032023_0010.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Поред тога што је сјајна глумица, Весна Чипчић пре неколико дана у Београдском драмском позоришту, имала је и своју прву самосталну изложбу.

- Доста сам ја од свих ту тајну. Почела сам да сликам пре 35 година, фалило ми је нешто изнад Ањиног кревеца, нешто што ће да буде радосно и весело, сваки пут када је видим. Имала сам утисак да ће и она бити веселија, када буде знала да је то изнад њеног кревета. Нисам нашла ништа веселије и онда сам себи рекла, па што ја то не бих нацртала. Интересантно је то, да сам ја пре тога хтела да сашијем себи један кловновски костим – каже наша популарна глумица у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1  и открива да је током гимназијских дана, упоредо ишла и на кројачки курс.

- Тражила сам од Миланке Буце Берберовић, да ми да неке скице како да сашијем тај костим, јер сам у Гимназију ишла пре подне, по подне на кројачки курс, па сам савладала ту вештину. Имала сам договор са татом, да ће ми купити машину за шивење, ако завршим курс.

Весна истиче да јој је у то време било јако мало времена за све што је хтела да оствари, а шивење је толико волела, да је за материјале путовала у Трст.

- Шивење ми је ишло, баш сам била добра у томе. Не знам која моја другарица није имала сашивене панталоне од мене. Знала сам да ујутру одем у Трст, по материјал, поподне и увече обучем. То ми је баш било задовољство – закључила је легендарна глумица у емисији „Кец на једанаест“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas