· · Коментари: 0

"Била сам жртва вршњачког насиља, а то ми се дешавало и на почетку каријере": Ангелина отворила душу и проговорила о тешким животним тренуцима

Упркос великом успеху који је постигла, певачица се сусретала са многим препрекама

1685699954_story_party_31052023_0460.JPG
Фото: АТА имагес

Анђела Вујовић, познатија као Ангелина, публику је освојила многим хитовима попут "Пиле моје", "Хемија", "Оригами", "Сијам".

Раскошним гласом и оригиналним стајлинзима оставља упечатљив траг на естради, али певачица не крије да је пролазила кроз тешке периоде:

- Доживела сам неку врсту вршњачког насиља. То се, хвала Богу, у школи у коју сам ја ишла брзо решило, нисам имала после неки проблем. Ја сам тамнопута, па су ми говорили да сам Ромкиња, али то ми се дешавало и на почетку каријере. То је врста неког вербалног насиља, када нешто ниси, а неко ти говори да јеси - испричала је за "Ало".

Међутим, иако је одмалена имала жељу да буде певачица, није имала подршку породице у томе:

- Од малена кришом стојим испред огледала са даљинским управљачем у руци и „држим концерт“. То је мој сан. Код Мадам Пиано сам годинама ишла на часове певања, током основне и средње школе. Певале смо искључиво страну музику и музику на којој сам одрасла, џез, р’н’б, блуз и то ми је био час и одмор за душу. Завршила сам нижу музичку сколу и некако сам увек била у томе. У својој 17. години сам одлучила да одем на ванредно школовање и завршим тако средњу школу. Сећам се како сам ноћима седела и на силу учила народњаке, али једноставно то је тада било популарно и само тако си могао и да зарадиш од тога, саставила сам бенд и кренула да радим. Цела породица ме је наравно критиковала, али као и све до сада, изгурала сам своје и ту школу сам прошла, али одувек сам знала да то није мој правац. Приватно сам слушала све супротно и увек гајила тај неки свој стил ста год да сам изводила - присетила се Ангелина.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ