· · Komentari: 0

"Bila sam žrtva vršnjačkog nasilja, a to mi se dešavalo i na početku karijere": Angelina otvorila dušu i progovorila o teškim životnim trenucima

Uprkos velikom uspehu koji je postigla, pevačica se susretala sa mnogim preprekama

1685699954_story_party_31052023_0460.JPG
Foto: ATA images

Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, publiku je osvojila mnogim hitovima poput "Pile moje", "Hemija", "Origami", "Sijam".

Raskošnim glasom i originalnim stajlinzima ostavlja upečatljiv trag na estradi, ali pevačica ne krije da je prolazila kroz teške periode:

- Doživela sam neku vrstu vršnjačkog nasilja. To se, hvala Bogu, u školi u koju sam ja išla brzo rešilo, nisam imala posle neki problem. Ja sam tamnoputa, pa su mi govorili da sam Romkinja, ali to mi se dešavalo i na početku karijere. To je vrsta nekog verbalnog nasilja, kada nešto nisi, a neko ti govori da jesi - ispričala je za "Alo".

Međutim, iako je odmalena imala želju da bude pevačica, nije imala podršku porodice u tome:

- Od malena krišom stojim ispred ogledala sa daljinskim upravljačem u ruci i „držim koncert“. To je moj san. Kod Madam Piano sam godinama išla na časove pevanja, tokom osnovne i srednje škole. Pevale smo isključivo stranu muziku i muziku na kojoj sam odrasla, džez, r’n’b, bluz i to mi je bio čas i odmor za dušu. Završila sam nižu muzičku skolu i nekako sam uvek bila u tome. U svojoj 17. godini sam odlučila da odem na vanredno školovanje i završim tako srednju školu. Sećam se kako sam noćima sedela i na silu učila narodnjake, ali jednostavno to je tada bilo popularno i samo tako si mogao i da zaradiš od toga, sastavila sam bend i krenula da radim. Cela porodica me je naravno kritikovala, ali kao i sve do sada, izgurala sam svoje i tu školu sam prošla, ali oduvek sam znala da to nije moj pravac. Privatno sam slušala sve suprotno i uvek gajila taj neki svoj stil sta god da sam izvodila - prisetila se Angelina.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU