Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕДИВАН ГЕСТ: Након што је изгубила мужа, АНГЕЛИНА бесплатно даје ПЛАЦ надомак БЕОГРАДА уз два услова која морате да испуните

Жена је одлучила да бесплатно уступи плац некоме ко жели да брине о имању

1647348561_imanje-3.jpg
Фото: Фацебоок принтсцреен/Ангелина Гуцуљ Цосиц
Oglas

Ангелини Гуцуљ Ћосић, недавно је остала без супруга. Као запослена жена, која има превише обавеза, није у могућности да брине о његовом плацу, који се налази у селу Дражевац, у околини Обреновца.

Прочитајте још: Мучи вас кашаљ и запушен нос? СПЕЦИЈАЛИСТА ОРЛ објашњава како да се решите проблема

Она је одлучила да имање уступи некоме потпуно бесплатно, ко би желео да брине о њему, али и о псима који се остали на овом плацу.

-  Потребан ми је љубитељ животиња који би волео да живи на селу - почиње Ангелина свој пост, стављајући до знања који је први и можда најважнији услов за бесплатан боравак на њеном прелепом имању. Љубав према животињама.

- Пре непуна три месеца ми је преминуо супруг. Он је већи део године проводио на нашем плацу у селу Дражевац, и бринуо о нашим псима који живе тамо. Ја нисам возач, запослена сам, имам у стану доста мачака и паса, и због тога нисам у могућности да често одлазим у село. О њима сада брине моја прва комшиница, али то није трајно решење, јер су пси сами у дворишту и желе људско друштво - написала је она.

Прочитајте још: На прозорима холандских зграда никада НИКАДА НЕЋЕТЕ ВИДЕТИ ЗАВЕСЕ: Вековима "неписано правило"

Онај ко би се уселио требало би само да брине о мојим псима, одржава двориште и плаћа режије. Ако има своје псе, и они су добродошли, напомиње ова жена.

Заинтресованих има на претек

- Јавило се доста људи. Дражевац је близу Обреновца и има добру повезаност са Београдом. Одатле се на посао може ићи и локалним аутобусом и колима - објашњава Ангелина.

Њој ни са емотивне стране још увек није лако да посећује овај плац. Успомене су свеже, као и бол за недавно изгубљени партнером.

Прочитајте још: 6 НАЧИНА ДА СЕ ОЧИСТИТЕ КАДА НЕМА ВОДЕ: Уље каранфилића ћете сигурно желети да имате при руци

- За сада предност дајем жени која се прва јавила, има пса и мачку, и тренутно живи као подстанар плаћајући кирију, па би јој ово била сјајна прилика. У дворишту су две мање куће са купатилом. Мислим да није за неку већу породицу. Али ко год дође, сигурно је да ће уживати - напомиње нам на крају Ангелина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas