Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Било је страшно"-ВЕСНА ДЕ ВИНЧА гладовала 40 дана и изгубила 14кг: Ово је разлог (ФОТО)

Власница компаније "Мис Ју" из здравствених разлога почела да прибегава гладовању које траје 40 дана

1658913031_vesna-de-vinca.png
Фото:Принтскрин/Инстаграм/веснадевинца
Oglas

Весна Југовић, познатија као Весна де Винча, гладовала је 40 дана и за то време успела да скине 14 килограма. скинула 14 килограма. Наиме, она је прочитала књигу доктора Рудолфа Бројса и у њој сазнала да је он овом методом излечио 50 хиљада људи од канцера. Од тада, ова позната српкиња редовно прибегава овој врсти поста.

Она је сада открила и шта је тачан разлог зашто је кренула са овим начином исхране, а да је разлог био и што је озбиљно разболела.

- Разболела сам се због тога што сам на ратишту фотографисала заклане људе. Било је страшно! Нико нормалан не може то да поднесе, па ми је страдала штитна жлезда. Тада сам први пут почела да гладујем. Прве године нисам јела седам дана, следеће 14, оне тамо 21, па 28... Током короне сам имала више времена за себе, па сам пробала да гладујем 42 дана и успела сам - прича бивша новинарка за Курир.

Весна је и ове године издржала 40 дана без хране.

-Одлучила сам јавно да гладујем како би људи видели да се од тога не умире. Првих неколико дана постепено сам смањивала унос хране. Прво сам избацила месо, а потом сам јела само каше и супице. Током целог дана сам пила воду са лимуном. Када одем у ресторан наручим воду у којој се кувала говедина, кромпир, шаргарепа... Пила сам и сок од свекле, у који понекад додам шаргарепу и целер - каже Весна и додаје да се гладна осећала моћније.

 

- Када укротите ту животињу у себи која хоће да једе и пије, све ће бити много боље. Дан или два сам имала несаницу, а ниједног тренутка нисам била уморна, само ми је расла енергија. Сваког јутра устанем у шест, утрљам зеолит на десни, а потом попијем воду. То радим и пред спавање. Потом скувам чај од жалфије, у који понекад додам менту, матичњак и кантарион.

Поред гладовања, Весна је чистила организам и на други начин, а све време проверавала је крвну слику.

- Редовно сам се клистирала, јер су наша црева пуна отрова. Јела сам сваког другог или трећег дана по пет трешања са коштицом. За све то време сам проверавала крвну слику, која ми је била супер, ПХ фактор идеалан, а притисак и пулс савршени.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas