· · Коментари: 0
ЉУБАВ ИЗ РОМАНА

"БИО ЈЕ НАЈЛЕПШИ ЧОВЕК У ЈУГОСЛАВИЈИ": Ево како је изгледао муж Весне де Винче због ког и даље НОСИ ЦРНИНУ (ФОТО)

Ово је једна од најболнијих прича из живота Весне де Винче

1653375622_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand

Весна де Винча доживела је да упозна своју сродну душу и праву љубав, али онда се десило најгоре. Њен други супруг Предраг Витас, угледни новинар и уредник Информативног програма Телевизије Београд, преминуо је 1998. године у 51 годину од болести.

Она је остала удовица у 41. години и више се није удавала, а годинама касније је причала да смрт супруга никад није преболела.

Прочитајте још: Миланче из "Отворених врата" ПОСТАО ЕПИСКОП: Замонашио се пре 26 година, а ево како је причао о свом некадашњем животу (ФОТО)

- Црно сам почела да носим као удовица, када је преминуо мој супруг Предраг Витас. Од тада је прошло више од двадесет година, а ја сам још у црном. Судбину сам претворила у свој стил - открила је Весна за магазин "Хелло".

О њиховој љубави сведоче и многе фотографије у њеном приватном албуму.

- Био је најлепши човек у бившој Југославији, у кога су многи били заљубљени. Имао је те дивне, плаве очи којима ме је освојио, као из викенд-љубавног романа. Био ми је учитељ, љубав, све - рекла је Весна, а потом додала:

- Предраг Витас је био анђео. У нашем браку кафана није постојала, нити пиће. Била је то добра љубав, пуна страсти, стварања, смејања, безрезервне подршке. Такву слободу нико није имао као ја, и поверење. Витас је био витез, увек господин, чак и у оно време кад је био "друг". Пала сам у несвест када смо га сахрањивали. Била ми је част што сам га познавала. Мој Личанин, снага, лепота. Био је најлепши, аполонски грађен, скоро два метра висок. Од очију, стопала, до руку, све је било савршено. А најлепши је био изнутра. Благ. Само јаки људи могу бити тако благи. Не знам ни сама како сам прегурала тај Предрагов одлазак. Сада се смешим кад помислим на њега. Знам да је ту, са мном.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.