Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте пробали ДИЈЕТУ СА ЈАБУКОМ? Мршавите здраво и без гладовања

Дијета са којом се не морате изгладњивати

1647618410_jabuka.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Јабука је воће чија корисна и здрава својства често потцењујемо и заборављамо. Осим што штити зубе, јабука топи и масне наслаге. Испробајте ову дијету која садржи само укусне и здраве намирнице, а која ће вам помоћи да се без гладовања решите накупљених килограма.

Прочитајте још: Смршајте до ЛЕТА! Здрава дијета у којој имате НОРМАЛНЕ ОБРОКЕ, али мршавите

Да би била добра за ваше тело дијета пре свега мора бити разноврсна, а вашем организму мора пружити све потребне састојке. Дијета с јабуком намењена је особама које на здрав начин желе да се реше накупљених килограма. Састоји се од четири оброка на дан пре којих обавезно морате појести јабуку.

Дневни мени садржи врло мало угљенохидрата и довољно протеина који доказано смањују апетит. Комбинујте следеће намирнице и уживајте у укусним оброцима.

ПРЕПОРУЧЕНЕ НАМИРНИЦЕ:

- Воће, сушено и коштуњаво воће, свеж сир, јогурт, јаја, пилећа прса, ћуретина, телетина, риба, интегрални пиринач, зобене пахуљице, броколи, шаргарепа, блитва, спанаћ, свежа зелена салата и парадајз.
 - Избегавајте слатко, а осетите ли снажну жељу за шећером поједите таблу тамне чоколаде.

ПРИМЕР ДНЕВНОГ ЈЕЛОВНИКА:

Доручак: Јабука (пре оброка), омлет и зобене пахуљице на млеку

Међуоброк: шоља обареног свежег сира и или јогурт с мање масноће

Ручак: јабука, 2 комада печених пилећих прса, кувани броколи, 2 шаке интегралног пиринча

Вечера: јабука, лосос или бела риба с роштиља и салата по жељи

Међуоброк: воће или кувано поврће по избору, јогурт

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas