Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БИЛО ЈЕ СУРОВО": Снежана Ђуришић открила како је изгледао њен послењи сусрет са мужем - "Као да је знао..."

Муж Снежане Ђуричић, Слободан Гвозденић, је неочекивано преминуо, што је за певачицу био велики ударац

1710420724_Foto-Ataimages.rs-Snezana-Djurisic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Снежана Ђуришић је била у браку 36 година са Слободаном Гвозденовићем. Нажалост, он је преминуо, а Снежана је једном приликом испричала како је изгледао њихов последњи сусрет.

- Сурово је како је све испало. Довезао ме је до сале где је требало да певам, још памтим како је гледао за мном. Као да је знао шта ће се десити. Рекао је: ‘Јави се’ и више га нисам видела. Да ствар буде још суровија, и наша деца су у том тренутку била на некој свадби. Само вече пре трагедије из чиста мира ми је рекао да ако све иде редом, а требало би, он као старији треба први да оде с овог света, па да му ја обећам да нећу престати да певам. Сутра увече га није било.Сигурна сам да је предосетио шта ће се десити. Деца су ми тада толико помогла да мислим да тога нису ни свесни. Колико су у стању да нам живот завију у страх и константну бригу, толико нам кроз љубав пруже снагу у тренуцима највеће слабости - рекла је својевремено Снежана за Еспресо.

Снежана је побегла од куће како би се удала за свог изабраника и због тога су њени родитељи били јако разочарани.

- Била сам малолетна, па сам морала да сачекам да напуним 18 година. Почели смо да се забављамо 23. фебруара, на Слобин рођендан, 6. јуна сам напунила 18 година, а већ 11. побегла за њега. Моји родитељи су били разочарани у мене, али и ја у њих. Ипак, то је брзо превазиђено и нас двоје смо се венчали у децембру 1977. године. То није значило да смо радили заједно, са многим другим колегама радио је више, али није био љубоморан, имао је поверења и здрав разум. Јер ако жена хоће, отићи ће, а уз то, ја сам неко ко не воли ланце. Додуше, једном смо после 11 година брака имали кризу и неспоразуме које смо превазишли разговорима. Није била у питању прељуба, али љубав је победила, јер само она може да одржи породичну заједницу. У супротном, не вреде ни милиони, нарочито ако се бавите естрадом, поготово данас - рекла је она тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas