Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Било ми је досадно са његовим пријатељима - ГОМИЛА МАТОРАЦА КОЈИ СВИРАЈУ ГИТАРУ! Изјаве Амбер Херд на суђењу са Џони Депом све су луђе! (ВИДЕО)

Детаљи са суђења Џонија Депа и Амбер Херд не престају да изненађују, готово сав прљав веш њиховог заједничког живота излази у јавност.

1650961386_depp.jpg
Фото: Yоутубе Принтскрин/Е! Неwс
Oglas

Док је рођена сестра Џонија Депа сведочила на суђењу она је изнела један шокантан детаљ, а то је да јој се Амбер Херд жалила како јој је досадно да буде у друштву Депових пријатеља, које је назвала "гомилом матораца који се окупе да свирају гитару"

Прочитајте још: Суђење Џони Депа и даље ШОКИРА! Откривено да је његова бивша партнерка против које се суди приложила ЛАЖАН ДОКАЗ НА СУДУ! (ВИДЕО)

Појавио се снимак док је његова сестра сведочила и изнела ову чињеницу, Џони Деп се и сам насмејао: 

Фанови Џони депа дочекали су на нож ову изјаву, рекавши да би све на свету да се нађу у таквом друштву. Наиме, досадно друштво и "маторци" Џонија Депа са којима свира гитару су: Мерлин Менсон, Алис Купер, Џо Пери, Стивен Тајлер, и други. Све живе легенде - прокоментарисао је један фан.

"Зашто је уопште била са њим, ако јој је све било досадно и ако ју је све нервирало. Као да га уопште није ни волела", био је један коментар на Инстаграму. Суђење је још у току, а колико ће још прљавог веша бити изнето из њиховог приватног живота, остало је да чекамо и гледамо! 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas