Oglas
· · Komentari: 0

Suđenje Džoni Depa i dalje ŠOKIRA! Otkriveno da je njegova bivša partnerka protiv koje se sudi priložila LAŽAN DOKAZ NA SUDU! (VIDEO)

Amber Herd uhvaćena u laži nakon što ju je brend šminke razotkrio na suđenju, te je brend u petak to objavio na TikToku razotkrivajući očitu laž Amber Heard

1650956067_dz.jpg
Foto: Youtube Printskrin/E! News
Oglas

Amber Herd je na suđenju priložila konkretnu paletu šminke koju je kako navodi stalno nosila sa sobom i koristila dok je bila sa Depom, kako bi prikrivala svoje modrice od njegovog prebijanja.

Pročitajte još: "Isekla mi je PRST i terala da tetoviram NJENO IME": Počelo SVEDOČENJE Džoni Depa u slučaju protiv bivše žene

Međutim, ono što je zanimljivo je da ta paleta od tog brenda nije postojala u to vreme, već je nastala tek 2017, mnogo kasnije nego što su se dešavali incidenti i dok su bili u vezi. Brend se odmah oglasio povodom ove gnusne laži. 


Čini se da je Amber Herd uhvaćena u laži nakon što je njena advokatica Elejn Bredehoft tvrdila da je glumica koristila preparat za šminkanje tačno određenog brenda da prikrije svoje modrice koje joj je navodno zadao Džoni Dep. Jedini problem sa tvrdnjom je što je paleta tog brenda lansirana tek 2017. godine, kako je objasnio i sam brend objavio, videviši ovaj detalj sa suđenja. Ova kompanija je u petak objavila TikTok video u kojem objašnjava da komplet šminke koji je pokazala Herdova advokatica ne bi bio dostupan u prodaji pre 2017. godine, naglašavajući da bi se navodna zloupotreba dogodila bilo kada od 2012. do 2016. godine.

Iako Herdova advokatica nije posebno imenovala brend rečima, ona je podigla komplet šminke na sudu i rekla da je Herdova nosila baš taj proizvod svaki dan kako bi sakrila svoje modrice. Ovo bi moglo da baci senku na ceo slučaj jer je pitanje o laganju o zloostavljanju.

Suđenje se nastavlja u Virdžiniji, dok Dep pokušava da dokaže da je njen tekst iz Vašington posta iz 2018. koji je napisala Herd -- u kojem ga je optužila za porodično zlostavljanje -- kleveta. Dep je od početka negirao njene navode i traži odštetu od najmanje 50 miliona dolara plus kaznu od najmanje 350.000 dolara, zajedno sa sudskim troškovima i advokatskim honorarima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas