· · Коментари: 0
СУЂЕЊЕ

Бивша жена Елтона Џона шокирала признањем: "Хтела сам да се убијем на нашем меденом месецу"

Бивша супруга Елтона Џона изнела шокантне детаље из првих дана брака са славним музичарем

1598426971_elton-dzon.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Елтон Јохн

Како је сама истакла за британске медије, она је током њиховог меденог месеца, који су провели у јужној Француској 1984. године, желела да се убије.

Прочитајте још: Снежана Савић открила дуго чувану тајну са снимања серије Бољи живот: "Пољубац са Бјелом се отргао контроли"

 

Узела је велику количину Валијума након што јој је певач рекао да њихов брак не функционише како треба и да он жели да оде. То се наводи и у тужби коју је супруга Елтона Џона поднела. Иако је са њим била у браку, није се превише екпоснирала у јавности, све до пре неколико месеци када је прочитала аутобиографију "Ме", и погледала филм о славном певачу. То јој је изазвало здравствене проблеме и одлучилла је да пресавије табак.

Музичар је био светстан проблема своје супруге и да јој је то његово изношење интиме у јавност додатно погоршало стање.Њен покушај самоубиства и читав низ паничних напада током њихова брака доказ су тој тврдњи, рекао је Волански.

Имала је паничне нападе

Један такав инцидент се догодио, током вечере 1985. коју су певач и његова супруга оганизовали за чланове краљевске породице. -Током посете, принцеза Маргарета питала је Блауел детаље о једној слици која је припадала туженом, али како се није могла сетити никаквих детаља о слици, почела је да паничи и постала је врло нервозна. Прекинула је Елтонов разговор с Краљицом Мајком како би га замолила за помоћ пре него се преселила у другу просторију. Иако није објаснила зашто је то учинила, оптуженом је морало бити јасно да се повукла због нервозе, рекао је адвокат.


Блауел је рекла да су Елтонова аутобиографија и филм "Роцкетман" поновно покренули интерес медија за њом и њиховим браком и да су новинари покушали да је пронађу у селу у коме живи, што јој је поновно створило велик стрес. Према тврдњама изреченима на суду, потрошила је хиљаде фунти на разне терапије и третмане.

Проћитајте још: ЧАРОБНИ ПОЉУБАЦ: Ко то љуби Цецу Ражнатовић, а није Богдан? (ФОТО)

Адвокати Елтона Џона сматрају да је њихов однос био пун разумевања након развода и да она сама жели да изнесе своју приватност у јавност како би добила новац од музичара.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.