Oglas
· · Komentari: 0
SUĐENJE

Bivša žena Eltona Džona šokirala priznanjem: "Htela sam da se ubijem na našem medenom mesecu"

Bivša supruga Eltona Džona iznela šokantne detalje iz prvih dana braka sa slavnim muzičarem

1598426971_elton-dzon.jpg
Foto: YouTube printscreen /Elton John
Oglas

Kako je sama istakla za britanske medije, ona je tokom njihovog medenog meseca, koji su proveli u južnoj Francuskoj 1984. godine, želela da se ubije.

Pročitajte još: Snežana Savić otkrila dugo čuvanu tajnu sa snimanja serije Bolji život: "Poljubac sa Bjelom se otrgao kontroli"

 

Uzela je veliku količinu Valijuma nakon što joj je pevač rekao da njihov brak ne funkcioniše kako treba i da on želi da ode. To se navodi i u tužbi koju je supruga Eltona Džona podnela. Iako je sa njim bila u braku, nije se previše ekposnirala u javnosti, sve do pre nekoliko meseci kada je pročitala autobiografiju "Me", i pogledala film o slavnom pevaču. To joj je izazvalo zdravstvene probleme i odlučilla je da presavije tabak.

Muzičar je bio svetstan problema svoje supruge i da joj je to njegovo iznošenje intime u javnost dodatno pogoršalo stanje.NJen pokušaj samoubistva i čitav niz paničnih napada tokom njihova braka dokaz su toj tvrdnji, rekao je Volanski.

Imala je panične napade

Jedan takav incident se dogodio, tokom večere 1985. koju su pevač i njegova supruga oganizovali za članove kraljevske porodice. -Tokom posete, princeza Margareta pitala je Blauel detalje o jednoj slici koja je pripadala tuženom, ali kako se nije mogla setiti nikakvih detalja o slici, počela je da paniči i postala je vrlo nervozna. Prekinula je Eltonov razgovor s Kraljicom Majkom kako bi ga zamolila za pomoć pre nego se preselila u drugu prostoriju. Iako nije objasnila zašto je to učinila, optuženom je moralo biti jasno da se povukla zbog nervoze, rekao je advokat.


Blauel je rekla da su Eltonova autobiografija i film "Rocketman" ponovno pokrenuli interes medija za njom i njihovim brakom i da su novinari pokušali da je pronađu u selu u kome živi, što joj je ponovno stvorilo velik stres. Prema tvrdnjama izrečenima na sudu, potrošila je hiljade funti na razne terapije i tretmane.

Proćitajte još: ČAROBNI POLJUBAC: Ko to ljubi Cecu Ražnatović, a nije Bogdan? (FOTO)

Advokati Eltona Džona smatraju da je njihov odnos bio pun razumevanja nakon razvoda i da ona sama želi da iznese svoju privatnost u javnost kako bi dobila novac od muzičara.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas