Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бивши батлер принцезе Дајане објавио никад виђено писмо настало након развода од Чарлса: Њене речи би многе изненадиле

Очи света упрте су у британску краљевску породицу ове недеље јер ће се у суботу одржати историјско крунисање

1682937077_6010fcfeee51ec6355e500b5404393929b3b46b8.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Краљ Чарлс и његова супруга, Камила, ступиће на престо као званични краљ и краљица. У овим моментима многи ће се сетити вољене принцезе Дајане, бивше супруге краља Чарлса.

Пол Барел, Дајанин некадашњи батлер, поделио је раније невиђено писмо покојне принцезе од Велса, које је написано између 1993. и 1997.

Покојна принцеза, која је умрла са 36 година 1997. написала је писмо свом бившем батлеру, Полу Барелу, који је сада први пут поделио поруку. Пол, 64, био је Дајанин батлер 10 година и рекао је да је написала поруку између 1993. и 1997. – након што су се она и садашњи краљ Чарлс раздвојили 1992., пише Миррор.

Један део руком писаног писма, подељен је за ОК! часопис и гласи:

- Тако желим да монархија опстане и оствари промене које ц́е бити потребне да се све постави на нови и здрав колосек.

У другом исечку из писма, Дајана говори о својој љубави према синовима, принцу Вилијаму и принцу Харију.

- Овде сам да подржим краљицу и да подигнем Вилијама и Харија како бисмо се изборили са светом који се брзо мења у коме живимо. Волим своје дечаке до смрти и надам се да ц́е семе које сам засатила расти и донети снагу, знање и стабилност која је потребна - део је писма принцезе Дајане, преноси Миррор.

Пол је рекао да су Дајанине речи потресне 25 година након њене смрти.

- Желео сам да видите Дајанин рукопис и њене речи. Зато што су тако потресне у овом тренутку, везане за крунисање и везане за чињеницу да је била монархиста. Она је волела краљевску породицу и желела је да краљевска породица преживи.

У међувремену, бивши краљевски батлер рекао је да мисли да би Дајана подржала Чарлса (74) да постане краљ и да би присуствовала крунисању, које се одржава у суботу, 6. маја. Размишљајуц́и о догађају, рекао је:

- Увек помислим: 'Шта би она урадила у овој ситуацији?' И она би на крунисању изгледала величанствено, у својим шездесетим годинама, надмашујуц́и све на начин на који је она. Мислим да она уопште не би имала анимозитет према свом бившем мужу или према жени бившег мужа. Мислим да би наставила живот и остварила своје амбиције.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas